Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Smartklokke fra HP

Slik ser den ut. Smartklokken fra HP som er designet av Michael Bastian, og er i salg fra 7. november til 350 dollar.

Skrevet av / 03.11.14 - 13:09
Smartklokke fra HP

Hewlett-Packard har fått designeren Michael Bastian til å tegne MB Chronowing, som smartklokken heter. Den ligner mistenkelig på IWCs Ingenieur – som du kan se her, men har ikke noe sofistikert sveitsisk urverk på innsiden.

HPs smartklokke er ikke så veldig smart heller. Man kan ikke ringe, ta bilder eller skrive meldinger med den. Det har heller ikke vært meningen, i følge HP, som har laget MB Chronowing som en forlengelse av smartmobilen. Klokken bruker en monokromskjerm som viser meldinger, været, innkomne eposter og kalenderen.

Så i stedet for en pekeskjerm, bruker man knappene på siden for å navigere i skjerminfoen. Skjermen dekker store deler av klokkens diameter på 44 mm, og den er i tillegg vanntett til 50 m. Batteriet skal holde i cirka en uke, på en lading.

MB Chronowing er i salg fra 7. november på nettstedet gilt.com, og starter på 349 dollar for versjonen i stål, med tre medfølgende remmer – brunt skinn, olivengrønn nylon, og en i sort gummi.

Det blir også laget en Limited Edition i 300 eksemplarer, i sort PVD, med safirglass og sort lærrem.

Klokken kan brukes med iPhone 4S eller nyere, og Android-mobiler med Android 4.3 eller nyere OS.

MB Chronowing

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top