Smartklokke for barn

Haiers smartklokke kan sørge for at barna kommer hjem i tide, men også at foreldrene kan finne barna når de må.

Skrevet av / 29.04.15 - 10:00
Smartklokke for barn

Den enkle smartklokken er vanntett til 30 meter, og skal tåle en støyt. E-Zy SOS fungerer som de enkleste smartklokkene med tidsvisning, alarm og så videre, men den har en mikrofon og høyttaler for telefonsamtaler innebygget.

Den har også en rød nødknapp som kan sende en alarm til opp til tre forhåndsprogrammerte numre.

GPS-funksjonen gjør det mulig for foreldrene å definere et område barna kan bevege seg innenfor før alarmen går hos foreldrenes mobil. Med en app på mobilen, kan foreldrene finne barna, skulle de rote seg bort.

Smartklokken støttes også av Haiers kommende SOS-service.

Haier_E-ZY SOS Connected Watches for seniorDet samme gjør en versjon av klokken, som er beregnet på eldre, demente mennesker. Den mer voksne utgaven med skinnrem og grå design, har samme funksjoner som barneklokken,og den samme 0,96» OLED-skjermen.

E-Zy SOS kan kjøpes fra nettbutikker, og koster 129 Euro.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top