PURE DAB-adapter til VW og Audi

Ny adapter for deg som behøver å ettermontere DAB i bilen.

Skrevet av / 03.05.15 - 18:14
PURE DAB-adapter til VW og Audi

Etter hvert som vi nærmer oss den vedtatte slukkedatoen for FM-nettet, stiger behovet for en DAB+ kompatibel radio i bilen. Den enkleste måten å få dette i eldre biler, er ved å ettermontere en såkalt DAB-adapter. Dette er en universal DAB-enhet som kobles til AUX-inngangen på din nåværende radio.

PURE er en kjent leverandør av både stasjonære såvel som bilstereoradioer med DAB. Nå er de ute med en oppdatert modell av sin velkjente DAB-adapter, Highway 300i.

PURE Drive Digital
PURE Drive Digital

Den nye modellen heter Pure Drive Digital og er laget spesielt for VAG (Volkswagen, Audi, Skoda) biler, med fire valgbare skjermfarger for å kunne matche instrumentene i biler av nevnte fabrikat. Ulike festebraketter er også tilgjengelig.

Modellen har doble radiomottakere for vanlig DAB og DAB+, USB inngang for avspilling av musikk, og en innebygd minnefunksjon som lar deg pause og spole i direktesendte radioprogrammer.

Norsk pris er foreløpig ukjent, men forgjengeren koster rundt 1700 kr (eks montering) i dag.

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top