Fjernkontroll

Logitech lager noen av de beste fjernkontrollene, til oss som helst bare vil forholde seg til én. Som nye Harmony Touch.
forfatter

En av ulempene med programmerbare fjernkontroller, er at man gjerne må gjennom en rekke tastetrykk før man kommer frem til funksjonen man skal betjene. Få knapper og mange fjernkontrolfunksjoner, i en enhet, høres bekvemt ut, men kan altså være frustrerende.

Harmony Touch har fått en 2,4-tommers berøringskjerm i farger skal gjøre det enda enklere, å bla i favorittkanaler, finne musikk i Spotify og bytte mellom enheter i stuen.

– Logitech Harmony Touch representerer en ny utvikling innen universelle fjernkontroller, sier Joerg Tewes, Visepresident for Logitechs digital home business group. Folk setter pris på gode løsninger og ønsker systemer som imponerer og er enkle å bruke. Med dette i tankene, designet Logitech en fjernkontroll som gjør det enkelt å tilpasse etter behov, og som gir god kontroll over underholdningen i hjemmet.

Fjernkontrollen som er i salg 12. oktober til 1500 kroner, og har bakgrunnsbelyste taster, kan brukes sammen med hele 225.000 duppedingser. Fra gamle DVD-spillere og nye smart-tv-er, fra til sammen 5000 produsenter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.