nyhet

Panorama fra LG

På LGs stand kunne spillerne se det store bildet.

Skrevet av / 03.09.18 - 19:46
Panorama fra LG

LG er i hjemlandet mest kjent som en lyd- og AV-utstyrs-produsent, men spill er også på menykortet hos megakonsernet.

På IFA viste LG skjermer i det videre 21:9-formatet. UltraGear er navnet på LGs nye spillskjermer. Toppmodellen er 34GK950G. Den buede skjermen fronter 34 tommer og QHD-oppløsning (3440 x 1440), med Nvidia G-Sync for unngå «screen tearing». Oppdateringsfrekvensen ligger også nær enden av skalaen med 120Hz. Og om 34″ ikke holder kan man takket være de smale kantene fint kombinere flere skjermer, side om side.

«LGs skjermer har i mange år satt en rekke standarder i bransjen, og LG UltraGear er intet unntak,» sier Chang Ik-hwan, som er leder av LGs IT Business Division.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top