Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Ny bærbar fra Asus har 4K og to skjermer

Asus Zenbook Pro Duo med 14" sekundær touchskjerm kan nå kjøpes i butikkene.

Skrevet av / 28.08.19 - 12:58
Ny bærbar fra Asus har 4K og to skjermer

Zenbook Pro Duo er en banebrytende bærbar datamaskin, med den nye ASUS ScreenPad Plus, en 14″ sekundær touchskjerm som utvider og forbedrer brukernes interaktive funksjoner med maskinen.

Zenbook Pro Duo har 4K UHD (3840 x 2160) OLED-touchskjerm, og den sekundære skjermen har også 4K-oppløsning med 3840 x 1100 piksler. Under panseret sitter en 9. generasjons Intel Core-prosessor, kombinert med opptil 32 GB RAM og et NVIDIA GeForce RTX 2060-grafikkort samt hurtig lagring med opptil 1 TB PCIe 3.0 x4 SSD.

Den unike ScreenPad Plus befinner seg øverst på laptopens tastaturdel og strekker seg over maskinens fulle bredde. ScreenPad Plus gir et større visuelt arbeidsområde uten å utvide den bærbare standardformfaktoren, det med muligheten til å kunne bruke to separate skjermer for økt produktivitet, skriver Asus i en pressemelding om den nye maskinen.

ScreenPad Plus kan brukes som en tradisjonell sekundær skjerm, men tilbyr også mange tidsbesparende funksjoner som er innebygd i ScreenXpert-programvaren.  (Foto: Asus)

Mange ekstra funksjoner i den sekundære skjermen

ScreenPad Plus kan brukes som en tradisjonell sekundær skjerm, men tilbyr også mange tidsbesparende funksjoner som er innebygd i ScreenXpert-programvaren. Disse inkluderer blant annet hurtig-funksjoner som App Switcher som lar brukeren plassere programsnarveier på ScreenPad Plus, ViewMax som gjør at du kan bruke begge skjermene som én stor skjerm, og Task Group som gir brukeren mulighet til å starte flere selvbestemte programmer samtidig som en makro-knapp.

Man kan forøvrig flytte alle sine Windows-applikasjoner, programmer, verktøylinjer eller menyer ned til ScreenPad Plus, for å minimalisere antall elementer på hovedskjermen eller for å forbedre arbeidseffektiviteten. Innholdsskapere kan plassere verktøy som video-forhåndsvisning, tidslinjer, kodevinduer eller lydmikspaneler på ScreenPad Plus for å optimalisere arbeidsflyten. Sosiale apper som er plassert på ScreenPad Plus gir brukerne mulighet til å holde seg oppdatert og reagere øyeblikkelig på meldinger samtidig som de jobber, uten å bytte mellom vinduer.

Pris og tilgjengelighet

ASUS ZenBook Pro Duo (UX581GV) er tilgjengelig nå hos utvalgte forhandlere. Med Intel Core i7-prosessor, 16 GB RAM og 512 GB SSD koster den 28.990 kroner, mens toppmodellen med Intel Core i9-prosessor, 32 GB RAM og 1 TB SSD vil koste deg hele 35.990 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Scroll to Top