Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nvidia senker prisen på Shield TV

Mens Apple TV 4k er like rundt hjørnet, senker Nvidia prisen på sin populære streamer.

Skrevet av / 21.09.17 - 14:57
Nvidia senker prisen på Shield TV

Fra og med i dag kan du forhåndsbestille en ny utgave av Nvidias populære Shield TV. Det er snakk om 16GB-versjonen, som vi allerede har anmeldt og var veldig begeistret for.

Det er likevel en vesentlig forskjell på den gamle og nye utgaven av streameren. Hvor begge utgavene har en medfølgende fjernkontroll, får man ikke med denne på den nye. Dette for å senke prisen. Som Nvidia påpeker er Shield TV ytterst kompetent i 4K HDR innhold, kan utvide minne, har et åpent økosystem med apper og spill og kan styres med stemmen.

Ta den Apple!

Den reduserte prisen ses på som et forsøk i å nå de kundene som er på utkikk etter en mediaspiller til streaming, som er perfekt for de som allerede er inne i Androids økosystem.

Man kan streame film, tv-serier og musikk fra Google Play, man har også tilgang til Amazon Video, Netflix, Plex, Kodi og mye mer.

SHIELD TV 16GB Remote only
(Foto: Nvidia)

Nvidia vil fortsatt selge Nvidia Shield TV Pro, som inkluderer fjernkontroll, kontroller og 500GB innebygd harddisk.

Den nye Nvida Shield TV kan kjøpes fra 18. oktober og kommer til å koste 1.900 kroner.

https://www.nvidia.com/nb-no/shield/shield-tv/#buynow

 

Mikael Hansen
(f.1982): Frilansjournalist i L&B Home. Mikael begynte som teknologijournalist i Gamereactor i 2006. Derfra gikk han til magasinet GEAR, der han også fikk bred erfaring foran kamera. En mastergrad senere kom han tilbake som journalist i Lyd & Bilde og senere som redaktør for TechRadar. Mikael skriver om alt fra PC-er til smartmobiler, smart home, lyd og gaming.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyd & Bilde
Scroll to Top