Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

NYHET

Nå kommer den raskeste MacBook Pro noen gang

MacBook Pro nå med 8 kjerner for første gang. Den nye bærbare maskinen kommer i to versjoner på henholdsvis 13” og 15”.

Skrevet av / 22.05.19 - 14:30
Nå kommer den raskeste MacBook Pro noen gang

MacBook Pro har nå dobbelt så rask yteevne som en quad-core MacBook Pro og 40% raskere yteevne enn en 6-core MacBook Pro, noe som gjør den til den raskeste bærbare Mac’en noen gang, skriver Apple i en pressemelding.

«Uansett om det er studenter som briljerer i et fag på studiet, utviklere som jobber på apper og programmer i verdensklasse, eller videoredaktører som lager spillefilm, så blir vi stadig overrasket over hva våre kunder er i stand til å gjøre med deres MacBook Pro,» sier Tom Boger, Apple Senior Director of Mac Product Marketing i en pressemelding. Han fortsetter:

«Med sin nye 8-core prosessor som gir ytelsen en imponerende boost, den flotte Retina-skjermen, hurtig lagring, batteritid til en en hel dag og macOS fortsetter MacBook Pro med å være verdens beste bærbare datamaskin til profesjonelt bruk, og vi gleder oss til å se hva kundene kan få ut av den.»

MacBook Pro gir opptil dobbelt så rask ytelse på tvers av profesjonelle programmer. (Foto: Apple)

15″ MacBook Pro har nå raskere 6- og 8-core Intel Core-prosessorer som gir Turbo Boost-hastigheter på opptil 5,0 GHz, mens 13″ MacBook Pro med Touch Bar har raskere quad-core prosessorer med Turbo Boost-hastigheter på opptil 4,7 GHz.

Pris og tilgjengelighet

Den oppdaterte 13″ MacBook Pro med Touch Bar og 15″ MacBook Pro fås fra i dag til priser fra henholdsvis 19.990 kroner og 26.990 kroner.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top