TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Nå kan du tegne på Mac-en

Med Astropad på iPad-en, kan du bruke den som et trådløst tegnebrett for Mac-en.

forfatter
Publisert 19.02.15 - 11:35

De enkleste tegnebrettene koster bare noen hundrelapper, men de proffene bruker koster tusenvis av kroner. Men med Astropad-appen på et nettbrett kan man få funksjonene til de dyre tegnebrettene, for noen hundrelapper.

Utviklerne bak Astropad har laget en app som transformerer iPad-en til et tegnebrett med skjerm, som kobles trådløst sammen med en Mac. Da kan man tegne, retursjere eller male i Photoshop eller Illustrator på Mac-en.

liquid-new

Astropad bruker enten Wi-Fi eller USB tilkobling, og siden de bruker en egenutviklet teknologi for å kommunisere med Mac-en kalt Liquid, klarer de å holde responstiden nede i 12 ms. Og oppfriskningen på skjermen er på 60 fps , slik at brukeren ikke skal oppleve forsinkelser på skjermen.

Appen lastes ned gratis fra iTunes Store, mens appen for Mac-en koster 50 dollar, og lastes ned fra Astropads nettside.

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend