Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nå kan du tegne på Mac-en

Med Astropad på iPad-en, kan du bruke den som et trådløst tegnebrett for Mac-en.

Skrevet av / 19.02.15 - 11:35
Nå kan du tegne på Mac-en

De enkleste tegnebrettene koster bare noen hundrelapper, men de proffene bruker koster tusenvis av kroner. Men med Astropad-appen på et nettbrett kan man få funksjonene til de dyre tegnebrettene, for noen hundrelapper.

Utviklerne bak Astropad har laget en app som transformerer iPad-en til et tegnebrett med skjerm, som kobles trådløst sammen med en Mac. Da kan man tegne, retursjere eller male i Photoshop eller Illustrator på Mac-en.

liquid-new

Astropad bruker enten Wi-Fi eller USB tilkobling, og siden de bruker en egenutviklet teknologi for å kommunisere med Mac-en kalt Liquid, klarer de å holde responstiden nede i 12 ms. Og oppfriskningen på skjermen er på 60 fps , slik at brukeren ikke skal oppleve forsinkelser på skjermen.

Appen lastes ned gratis fra iTunes Store, mens appen for Mac-en koster 50 dollar, og lastes ned fra Astropads nettside.

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyd & Bilde
Scroll to Top