Radio

Når FM-radio blir borte, er det smart å ha en DAB-adapter. Da er du sikret at den gamle radioen fremdeles virker
forfatter

Vel og merke ikke på FM-båndet lengre. Hvis Stortinget gjør alvor av å slukke FM-båndet i 2017, er internettradio den eneste mulighten man har for å kunne høre radio.

Hvis man da ikke skaffer seg en DAB-radio, eller en DAB-adapter som Tiny Audio M7. Da kan du ikke bare hører digitalradio i DAB-båndet, men også få tilgang til radiokanaler som ikke finnes på FM. Som NRK P1+.

Den lille mottakeren kan kobles til alle eksisterende radioer og forsterkere, som har en lydinngang. I tillegg til DAB og DAB+ båndet, kan den strømme og spille av musikk fra nettradio eller mediespillere.

WEB_Image 24580858

Den er også utstyrt med både analog og digital lydutgang, slik at den kan brukes like godt sammen med gammelt utstyr, som nye receivere og hjemmekinoanlegg uten DAB.

Det følger med fjernkontroll i esken, og prisen er 1.099 kr. Tiny Audio M7 er allerede i butikkhyllene.

Fakta:

 • Stort display
  Praktisk fjernkontroll
  Enkelt oppsett
  DAB/DAB+ (Krystallklar digital radiolyd)
  FM med RDS
  Internettradio og Podcast (sortert på land/genre/++)
  Streaming fra mediespillere/DLNA
  Optisk lydinngang
  Aux-inngang
  Antenneplugg
  Spillelister
  Trickle Play (hurtigspoling)
  10 kanalers hurtigminne
  Vekkerklokke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.