Nå får denne virtual reality!

Google og Mattel går sammen for å modernisere den klassiske View-Master.

Skrevet av / 03.03.15 - 12:59
Nå får denne virtual reality!

Leketøysgiganten Mattel har inngått samarbeid med Google for å oppdatere View-Master, en 3D-fremviser av stillbilder for barn. Nå skal den nemlig få både utvidet virkelighet (AR) og virtuell virkelighet (VR).

Problemer med bråkete unger? Sleng dem inn i en helt ny verden! Eller de kan oppleve digitale elementer forflyttet inn i den virkelige verden. Det er bare å putte smartmobilen inn i fremviseren.

Bare legg mobiltelefonen i den moderniserte ViewMaster, og forbered deg på å bli omsluttet av en digital verden.
Bare legg mobiltelefonen i den moderniserte ViewMaster, og forbered deg på å bli omsluttet av en digital verden. Avbildet er en prototype.

I tillegg til å vise tredimensjonale bilder, har den nye View-Master fått 360-graders visning, slik at synspunktet flytter seg innenfor scenen idet man beveger hodet.

Den nye og moderniserte View-Master ble vist på årets Toy Fare, men vi vet ennå ikke når den slippes.

view-master.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top