Search
Generic filters

Møt Modbook – en Mac

Den ligner et nettbrett, men er egentlig en rå Mac, pakket inn som et nettbrett med pekeskjerm.

Datamaskinen er nemlig basert på en MacBook Pro, og kan konfigueres som en Mac. Med opptil 2.9 GHz dobbeltkjerne prosessor, 480 gb SSD-lagring, og 16 GB minne.

Med da koster det. 4.800 US Dollar, takk og er kun tilgjengelig i USA. Alternativt kan man holde seg til grunnkonfigurasjonen, som starter på 3.500 USD. Men da med like mye lagringplass som en iPad 3, 64 GB.

Skjermen er 13,3 tommer, akkurat som på en MacBook Pro. Og man kan styre to eksternt tilkoblede skjermer fra Modbook-ens skjerm, slik at man utvider skrivebordet på skjermen enda bedre.

Så krysningen mellom et nettbrett og en MacBook Pro, er hverken billig eller lett tilgjengelig. Men den er spesialbygget på ordre fra hver enkelt kunde, og bruker en MacBook Pro som donormaskin, for å lage en nettbrett-lignende bærbar Mac.

Den kjører Apples Mac OS X som vist på bildene her, med alle fordelene det medfører av utvalg i programvare, og kan leveres med Windows 7 installert (via OS Xs Boot Camp), slik at man kan boote det OS-et man ønsker.

Les mer om Modbook her.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker