Search
Generic filters

Minimalistisk smartklokke

Med analog visning og trådløs kobling til mobilen, ser Nevos smartklokke ut som en vanlig klokke, bare litt smartere.

2015 kan bli året da smartklokker tar av. Da slippes Apple Watch ut i butikkene, og den blir garantert ikke alene om å slåss om forbrukernes gunst. Nykommeren Nevo vil også være med.

Nevos smartklokke ser ut som et vanlig analogt ur, og bruker et sveitsisk kvartsverk til å vise tiden, mens smartfunksjonaliteten styres av elektronikk i klokken. Den har ingen skjerm, men bruker timemarkørene på skivensom indikatorer. De lyser opp for å vise innkomne meldinger, og vibrasjoner for å fortelle når det ringer.

Klokken bruker to batterier, et for å drive klokken som skal vare i fem år, og et for å drive smartelektronikken og som må byttes omlag en gang i halvåret.

Nevo-smart-watch-14

Nevo-klokken registrerer for eksempelantall skritt, og kan kommunisere med de vanligste treningsappene på mobilen. Slik at man kan bruke den på trening, og den støtter også Apple Health Kit og Google Fit. Den er altså smartere enn den ser ut, men er avhengig av apper på mobilen for å kunne utnyttes fullt ut.

Klokken som er vanntett til 30 meter – eller tåler en regnskyll, er designet i Frankrike og laget i Kina, med safirglass og en stålkasse på 40-42 mm. Den blir tilgjengelig i sort PVD, stålgrått og gullbelagt utførelse, med ulike remmer.

I følge nettsidene er den ikke tilgjengelig før en gang i 2015, til 199 dollar, eller 1350 kr pluss mva.

Nevo-smart-watch-13

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker