Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

MacBook Air med 12″ Retina-skjerm på vei

En oppdatering av MacBook Air sies å være på vei - sammen med en helt ny modell.

Skrevet av / 25.03.14 - 09:33
MacBook Air med 12″ Retina-skjerm på vei

I følge en forumbruker som tidligere har lekket korrekt informasjon i forkant, på det kinesiske nettstedet Weiphone er det snart på dags for nye bærbare modeller fra Apple. At en MacBook Air får en oppfriskning med ny innmat er ikke uventet.

Derimot nevnes det en helt ny vifteløs MacBook med 12-tommers Retina-skjerm og en ny trackpad. Den nya trackpaden blir uten fysisk knapp og benytter i stedet kun håndbevegelser. Det blir altså en modell som kombinerer MacBook Airs kompakte format med MacBook Pros ytelse. Men hvordan denne nya modellen skal passe inn i sortimentet er fremdeles uklart.

Brukeren kommenterer også Apples ventede smartklokke. Den skal fortsatt være på prototypestadiet, så vi kan ikke vente oss noe ferdig produkt før mot slutten av året.

Dessuten sies de oppdaterte 13- og 15-tommers MacBook Pro-modellene å komme i september.

Kilde: MacRumors

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Scroll to Top