Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

iPad Pro blir Apples Surface

Apple jobber iherdig med en 12-tommers iPad.

Skrevet av / 05.11.14 - 10:48
iPad Pro blir Apples Surface

Apple har ingen produkter som direkte kan konkurrere med Microsofts Surface Pro 3, som er kjennetegnet ved å både kunne brukes som et nettbrett og som en bærbar datamaskin. Men hvis vi skal tro på det japanske nettstedet Macotakara, så jobber Apple iherdig med å utvikle en profesjonell utgave av iPad, som skal kunne ta opp kampen med Surface Pro 3 og andre lignende Windows-maskiner.

Illustration fra Macotakara
Illustrasjon fra Macotakara

De nyeste ryktene tyder ifølge Macotakara på at en kommende iPad Pro vil få 12,2-tommers skjerm (interessant nok nøyaktig samme størrelse som vi forventer å se i en kommende MacBook Air med Retina-skjerm), og at designen vil ligne den vi kjenner fra iPad Air 2. Imidlertid skal den bli tjukkere – omtrent samme mål som iPhone 6 Plus, altså rundt 7 mm – og vil få stereohøyttalere plassert på rammen rundt skjermen på enhetens front.

iPad Pro, som også kommer med Apples Touch ID fingeravtrykksleser, vil komme på markedet i løpet av 2015.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyd & Bilde
Scroll to Top