Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

I kveld smeller det!

Vi rapporterer fra Apples presselansering klokken 18.

Skrevet av / 09.03.15 - 15:35
I kveld smeller det!

For en og en halv uke siden dumpet det ned en sedvanlig mystisk innbydelse fra Apple til et lanseringsarrangement i Berlin.

spring forward

Den eneste smått fjerne konklusjonen man kan dra er at det handler om lanseringen av Apple Watch, som jo skal komme i handelen neste måned.

Og vi vil rapportere direkte fra Berlin når det drar i gang klokken 18. Så snart vi kan kommer en fyldig nyhet her på nettsiden. Litt senere på kvelden kommer en oppdatering med egne bilder av hva som vises, samt våre inntrykk etter å ha prøvd selv.

Vi så vitterlig Apple Watch i Cupertino i september, men da var det en prototype med begrenset funksjonalitet. Nå er den her på ordentlig. Eller?

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyd & Bilde
Scroll to Top