Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Får endelig GPS

Måler pulsen og spiller musikk når du trener.

Skrevet av / 01.04.20 - 14:16
Får endelig GPS

De små Fitbit-klokkene er på manges håndledd, og kan som de fleste vet, mye mer enn å vise tiden. Den aller nyeste av dem er Charge 4, som kan så mye at den brukes gjennom hele dagen til nesten alt mulig. En smartere treningsklokke altså.

Fitbit Charge 4 i rosentre med gummirem.

Den også fått GPS, som vi tidligere har kritisert Fitbit for å ignorere. Men den har også fått funksjoner som skal gjøre treningen mer effektiv. Akkurat det finnes på andre treningsarmbånd også, men her kombineres Active Zone Minute som funksjonen kalles, med GPS, Spotify, Fitbit Pay og søvnmonitor.

Active Zone Minute logger pulsen på ulike aktiviteter, som kan være alt fra intensiv crossfit til en spasertur, og regner ut det samlede aktivitetsnivået, og viser om man må roe ned eller trene mer.

Special Edition med tøyrem.

Den har også Fitbit Pay integrert slik at man kan bruke Charge 4 på trådløse betalingsterminaler, og den kan være med på svømmetrening.

Man kan også utvide funksjonalieten med en abonnements-tjeneste for 99 kr måneden. Med Fitbit Premium får man tilpassede programmer basert på over 10 års innsamling av treningsdata, deriblant en mengde treningsøkter, søvnverktøy og en helserapport, heter det i en pressemelding fra Fitbit.

Den har også de vanligste appene en smartklokke har, Spotify blant annet, hvor man kan styre avspillingen av sine spillelister og favorittlåter.

Batteritiden på Fitbit Charge 4 holder i opptil syv dager, og treningsklokken kommer i to versjoner.

FitibitCharge 4 og Charge 4 Special Edition er allerede i salg på Fitbits nettsider og vil bli å finne i butikkhyllene og på nettbutikker fra 20. april 2020.

Charge 4 er tilgjengelig for NOK 1699 i black, rosewood og storm blue/black. 

Fibit Charge 4 vil bli tilgjengelige i sort, rosentre og blå/srot til 1700 kr. mens en Special Edition av Charge 4 vil koste 1900 kr, og bli tilgjengelig i granittgrått og sort, med en sort tøyrem og en sort gummirem.

Fitbit full smartwatch and tracker family lineup for 2020 Q1.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyd & Bilde
Scroll to Top