Search
Generic filters

Endelig en sexy smartklokke

Kanskje dette er klokken som kan gjøre smartklokker attraktive. Møt Geaks klokke med hybridskjerm.

Det største problemet med smartklokker fraværet av tiltalende design og latterlig lav batteritid. Kinesiske Geak (geek, geddit?), har satt sammen en smartklokke som ser ut som et armbåndsur, og ikke en mikrocomputer.

Geak II heter den (jepp, de har laget en tidligere) kombinerer en LCD-skjerm på 320 x 320 piksler med elektronisk blekk – E-ink, som Pepple-klokkene bruker. Blekket brukes når klokken bare skal vise for eksempel tiden, og så tennes LCD-skjermen straks man skal bruke noen av de mange funksjonene. Siden E-ink bruker mindre strøm, mener folkene bak Geak II at klokken kan drives i tre-fire dager på en lading.

Geak smartwatches III

Shanda som selskapet bak klokken heter, bruker Android 4.3 som base for operativsystemet, og de har lagt inn de vanligste funksjonene, som verdenstid, stoppeklokke, alarm osv, men også pulsmåler og måling av luftkvaliteten. Som er et tema i kinesiske storbyer.

Den er utstyrt med Bluetooth og Wifi for tilkobling til Geak-appen på mobilen, og overføring av data, og man kan selv velge hvordan urskiven skal vise tiden. Som vist på bildet under.

Geak II er ikke uventet et oppstartsprosjekt – crowd-funding – og prisen er estimert til omlag 400 dollar når den er i salg en gang i januar i 2015.

Geak smartwatches

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.