Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Din egen nettsky

Med My Cloud trenger du ikke bekymre deg for hvor filene dine er, for du sikkerhetskopierer til din egen nettsky

Skrevet av / 07.10.13 - 09:23
Din egen nettsky

My Cloud er en ekstern harddisk som du kobler opp hjemme. Da kan du lagre hva som helst til den trådløst, akkurat som på en annen nettsky hvor man lagrer og henter filer. Uansett hvor man er.

Med en slik har du tilgang til dine egne data uten at du må betale hver måned for et abonnement på en lagringstjeneste i nettskyen. Akkurat som med tjenester som Dropbok eller iCloud. Det er også mulig å bruke den sammen med andre nettskytjenester.

Les om iCloud nettskylagring her.

My Cloud fra Western Digital gir deg rask tilgang til filene dine, uansett om du sitter på et fjernt sted med en datamaskin, en iPad eller en Android-enhet.

Den kan kobles til nettverksruteren din hjemme med ethernettkabel, og har en dobbeltkjerne prosessor slik at du man skal slippe å oppleve at tilgangshastigheten blir for treg. Du kan også dele filer ved å gi andre tilgang til hele, eller bare deler av mappestrukturen i en My Cloud disk.

WD My Cloud finnes i 2 og 3 TeraByte versjoner, og en 4TB-versjon kommer i november. Det er lagringsplass nok i massevis for de fleste av oss. Som har nok plass til bilder, filmer, musikk, dokumenter, regneark og presentasjoner.

WD-My-Cloud

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyd & Bilde
Scroll to Top