Search
Generic filters

Din egen nettsky

Med My Cloud trenger du ikke bekymre deg for hvor filene dine er, for du sikkerhetskopierer til din egen nettsky

My Cloud er en ekstern harddisk som du kobler opp hjemme. Da kan du lagre hva som helst til den trådløst, akkurat som på en annen nettsky hvor man lagrer og henter filer. Uansett hvor man er.

Med en slik har du tilgang til dine egne data uten at du må betale hver måned for et abonnement på en lagringstjeneste i nettskyen. Akkurat som med tjenester som Dropbok eller iCloud. Det er også mulig å bruke den sammen med andre nettskytjenester.

Les om iCloud nettskylagring her.

My Cloud fra Western Digital gir deg rask tilgang til filene dine, uansett om du sitter på et fjernt sted med en datamaskin, en iPad eller en Android-enhet.

Den kan kobles til nettverksruteren din hjemme med ethernettkabel, og har en dobbeltkjerne prosessor slik at du man skal slippe å oppleve at tilgangshastigheten blir for treg. Du kan også dele filer ved å gi andre tilgang til hele, eller bare deler av mappestrukturen i en My Cloud disk.

WD My Cloud finnes i 2 og 3 TeraByte versjoner, og en 4TB-versjon kommer i november. Det er lagringsplass nok i massevis for de fleste av oss. Som har nok plass til bilder, filmer, musikk, dokumenter, regneark og presentasjoner.

WD-My-Cloud

 

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker