Denne styrer du med mobilen

Vaskemaskiner er ikke særlig sexy, men vi falt for Haiers appstyrte maskin, som er først i verden med dette:

Skrevet av / 28.04.15 - 10:45
Denne styrer du med mobilen

For de fleste av oss er klesvask lite lystbetont, men kinesiske Haier lover å gjøre det kult å vaske klær. De har laget hvitevarer siden 1984, og er store i mange land, men ikke her.

Det kan endre seg med den unike vaskemaskinen, som skal presenteres på IFA-messen i Berlin, i september 2015.

Den kan man styre med en app på mobilen, og ikke nok med det: Den har to vaskekamre slik at man kan vaske for eksempel hvitvask i den ene, og kulørtvask i den andre. Samtidig.

Haier duowash

Du kan starte, stoppe og følge med på vasken med mobilen, siden Haier-maskinen kan styres med en app på Android eller en iPhone-mobil.

Man doserer vaskemidler fra to separate påfyllningskamre på toppen, og starter vasken fra pekeskjermen. Siden er det bare å følge med på mobilen, og vente på at den varsler om at nå er vasken ferdig. Den kan også programmeres, slik at maskinen er ferdig med vask i begge kamre, samtidig.

Pierig BouretI følge Pierig Bouret hos Haier i Europa, er det usikkert når den spesielle vaskemaskinen kommer til Norden.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top