Search
Generic filters

Denne styrer du med mobilen

Vaskemaskiner er ikke særlig sexy, men vi falt for Haiers appstyrte maskin, som er først i verden med dette:

For de fleste av oss er klesvask lite lystbetont, men kinesiske Haier lover å gjøre det kult å vaske klær. De har laget hvitevarer siden 1984, og er store i mange land, men ikke her.

Det kan endre seg med den unike vaskemaskinen, som skal presenteres på IFA-messen i Berlin, i september 2015.

Den kan man styre med en app på mobilen, og ikke nok med det: Den har to vaskekamre slik at man kan vaske for eksempel hvitvask i den ene, og kulørtvask i den andre. Samtidig.

Haier duowash

Du kan starte, stoppe og følge med på vasken med mobilen, siden Haier-maskinen kan styres med en app på Android eller en iPhone-mobil.

Man doserer vaskemidler fra to separate påfyllningskamre på toppen, og starter vasken fra pekeskjermen. Siden er det bare å følge med på mobilen, og vente på at den varsler om at nå er vasken ferdig. Den kan også programmeres, slik at maskinen er ferdig med vask i begge kamre, samtidig.

Pierig BouretI følge Pierig Bouret hos Haier i Europa, er det usikkert når den spesielle vaskemaskinen kommer til Norden.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.
Disneys nye streamingtjeneste er omsider tilgjengelig for nedlasting på en rekke plattformer. Her finner du den!
Denon slapp nettopp fire 110-årsjubileums-produkter. Vi har allerede fått hjemmekinoforsterkeren AVC-A110 til test.
De brillefine hodehøyttalerne fra Bose kommer nå i flere nye design, inkludert en treningsversjon med polariserte glass.
Den kinesiske elektronikkgiganten har nå lansert MateBook X, FreeBuds Pro med ny støyreduserende teknologi og to nye smartklokker, Watch GT2 Pro og Watch Fit.
Bose gjør et nytt forsøk med helt nye ørepropper. Quetcomfort Earbuds har aktiv støydemping, mens Sport Earbuds er for trening.