Denne gjør klokken din smartere

Setter du Chronos på klokkens baklokk, har du plutselig fått deg en smartklokke.
Annonse
Annonse
forfatter

Ur-entusiaster som ikke vil bli sett levende eller død med en smartklokke, eller treningsarmbånd, kan puste lettet ut. Chronos har en løsning som kan fungere for de som likevel kan tenke seg litt smartfunksjonalitet.

Ideen er ikke ny. Blant annet har Montblanc og IWC vist tilleggsløsninger som gir klokkeentusiaster smartfunksjoner, men denne er hakket mer elegant.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Chronos løsning ser ut som et stort knappebatteri, og settes på baklokket som vist på bildet. Den passer de fleste armbåndsur med minimum 33 mm diameter, som betyr at den også passer på de fleste dameklokker.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Den er under 3 mm tykk, og festes som en sugekopp på baklokket. Da får du varslinger som du selv har valgt å bli varslet om, som ny melding, ny epost eller at du har en avtale.

Chronos sporer aktivitetene dine som et treningsarmbånd, og det finnes selvsagt en app som gir deg oversikt og kontroll over innstillinger og varslinger.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Chronos lades trådløst og må ikke lades på ny før etter 36 timer. Den er også sprutsikker, men ikke vanntett, og kommuniserer med iPhone eller en Android-mobil via Bluetooth.

De som forhåndsbestiller Chronos, får den til 99 dollar, men foreløpig er ingen skandinaviske land på listen over nasjoner Chronos sender til.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Les også

Take off for Sonys droneprosjekt
Det nye selskapet har overtatt kameradivisjonen til Olympus.
På tide å tenke Leica for video også.
Adobe slipper Lightroom for Apples nye Mac-er med M1-prosessor.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Lotus og Alpine skal utvikle en elektrisk superbil
Kan dette bli det neste store innen billyd?
Når lanseringsfesten holdes på nett, så kan man like så godt gjøre det ekstravagant.
Renault ikoniske småbil blir elektrisk, men du må vente på den.
Suksessforfatteren bak "Bosch" kommer med ny serie på Netflix.
Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Dårlig batteri på Sonos Move? Nå kan du skifte det selv.
Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.
Likt som i fjor kommer årets Samsung Galaxy S-serie i tre forskjellige utgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovegg kommer nok ikke inn i stua med det første, men det kan godt hende du får se den i aksjon likevel!
Forsterker kampen mot Sonos, med Sound Bar 550.
Anvendelig 35mm for Sony fullformat