Dataskjerm lader mobilen trådløst

Samsungs nye SE370 tar dataskjermene et steg lenger, ved å gi trådløs lading til mobilen.

Skrevet av / 20.08.15 - 15:48
Dataskjerm lader mobilen trådløst

Samsung synes tydeligvis at det er nok kabelkluss rundt datapulten, om man ikke skal ytterligere forverre situasjonen med en ladekabel til mobilen. Den nye dataskjermen SE370 har nemlig innebygd induksjonslading.

Det virker egentlig ikke så fjernt. Alle som bruker en datapult har smartmobilen liggende i nærheten uansett, og kan man slå sammen noen funksjoner, så hvorfor ikke?

Skjermen lader med Qi-standarden, som brukes av de fleste andre induksjonstelefoner på markedet. Dermed er ikke skjermen bundet til Samsungs egne telefoner. For øvrig er Samsungs første mobiltelefon med innebygd trådløs lading Galaxy S6, mens eldre telefoner kan pares med en bakplate med induksjon.

Skjermen SE370 vil komme i to størrelser, 23,6 og 27 tommer, og har Full HD-oppløsning (1920 x 1080 piksler).

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top