Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

DAB-mottaker til gammel bilstereo

Tiny Audio C11 kan man enkelt installere selv.

Skrevet av / 29.02.16 - 10:20
DAB-mottaker til gammel bilstereo

Tiny Audio C11 er en skjult DAB-mottaker til bilen. Når FM-nettet stenges og man går over til det digitale bakkenettet i 2017, blir det stille i bilen din hvis du ikke har en DAB-mottaker. I Norge er det over 2,8 millioner kjøretøy på veiene som må skaffe seg DAB-mottaker for å kunne fortsette å nyte radiounderholdning i bilen.

– Det er fortsatt mange biler som kjører uten DAB-radio i dag. Dette gjelder ikke bare gamle biler, men også mange nye biler, sier Tom Vedvik i TT Micro AS.

Foto: Tiny Audio
Foto: Tiny Audio

TT Micro, en norsk leverandør av telekom- og elektronikkprodukter, vil løse problemet med Tiny Audio C11. En skjult DAB-mottaker med kablet fjernkontroll og OLED-display.

Enkel å montere
Tiny Audio C11 skal være enkel å montere og lett å bruke. Enheten passer alle biler og kan kobles på 3 måter mot bilens eksisterende radio: Gjennom bilens antenneinngang, FM-sender for trådløs overføring eller gjennom AUX-lydutgangen (3, 5 mm).

Pris og tilgjengelighet
Tiny Audio C11 kan kjøpes i februar til 1.390 kroner.

Spesifikasjoner
Produktmodell: TINY AUDIO C11
Støttet radioformat: DAB+
Kablet fjernkontroll
FM sender for trådløs overføring
FM hardlinking
Aux-lydutgang(3,5mm)
4 programmeringsknapper,4 favoritter
OLED-display med bakgrunnsbelysning
Passiv antenne (støtter også aktiv antenne)
Strømkilde 12-24v

ttmicro.no

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Scroll to Top