Search
Generic filters

Gjør det gamle stereoanlegget trådløst

Som bonus utvides rekkevidden av det trådløse hjemmenettverket.

Som del av serien mydlink Home, som er D-Links bud på Tingenes internett, også kjent som Det smarte hjemmet, lanseres produktet Music Everywhere (DCH-M225). Denne lille dingsen kobles til ditt eksisterende stereoanlegg, slik at du enkelt kan strømme musikk fra mobiltelefonen eller nettbrettet (Android og iOS), eller datamaskinen, via luften. Forutsetningen er at anlegget ditt har en standard 3,5 mm jack-inngang.

Rett i stikkontakta
Enheten stikkes rett i stikkontakta i nærheten av stereoanlegget du ønsker å strømme til, og det går fort å nappe den ut og flytte den til en annen sone. Dersom du har flere Music Everywhere-enheter i ulike rom, krever det bare et enkelt tastetrykk for å flytte musikken fra ett rom til et annet.

Trådløs musikk fra mobil og datamaskin
Music Everywhere strømmer musikk fra hvilken som helst nettverkstilkoblet mediespiller eller musikktjeneste på enheter som støtter DLNA eller AirPlay. Hvis dette blir for kryptisk, så vit at AirPlay inkluderer alle produkter fra Apple, i tillegg til iTunes for PC og Mac. DLNA gjelder så å si alle mobiler, nettbrett og datamaskiner, men forutsetter at du installerer et tilleggsprogram. En såkalt DLNA-klient. For eksempel Twonky.

Innstalleringen av mydlink Home Music Everywhere skjer ved å plugge inn enheten i et strømuttak og koble den til det trådløse nettverket. Hvis ruteren din har WPA (Wi-Fi Protected Setup), pares de med et tastetrykk.

Rekkeviddeforlenger
Enheten fungerer også som en trådløs rekkeviddeforlenger, som eliminerer døde soner i det trådløse nettverket, og utvider rekkevidden i kriker og kroker i huset som ikke tidligere hadde internettdekning. Med støtte for 11n-teknologi, leverer enheten hastigheter opp mot 300Mbps og tar i bruk hjemmets miljø ved å la signalene sprette fra vegger og tak for å unngå hindringer.

Pris og tilgjengelighet
mydlink Home Music Everywhere Wi-Fi Audio Extender (DCH-M225/E), som er dens fulle navn er tilgjengelig nå, til 449 kroner.

dlink.no

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker