Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

nyhet

CES 2019: Gaming i stort format

HP utvider sin Omen-serie med en skjerm som ikke kan overses

Skrevet av / 10.01.19 - 16:16
CES 2019: Gaming i stort format

Vi har tidligere skrevet om hvordan dataskjermene har tatt et spring opp i størrelse på årets CES, som foregår i Las Vegas. Anledningen var 43″ panoramaskjermen fra Lenovo. Men det var den gang. Nå kommer de ordentlig store skjermene!

Omen X Emperium 65″ Format Gaming Display er en spillskjerm for de som vil skikkelig tett på handlingen. Den kolossale skjermen som har et diagonalmål på mer enn 160 cm, har Nvidia G-SYNC og HDR. Den gigantiske skjermen har også en oppdateringsfrekvens på hele 144 Hz! Oppløsningen sier ikke pressematerialet noe om, men vi forventer 4K. Skjermen har før øvrig integrert soundbar med treveis-høyttalere for å sikre den beste spillopplevelsen mulig. Prisen er også svær, over 40.000 kroner for den billigste utgaven.

Omen Laptop

Omen Laptop 15 får nå Nvdia-grafikk fra 20-serien. Foto: HP

På laptopfronten har Omen 15 Laptop nå fått grafikkort fra Nvidia GeForce RTX 20-serien, og Wi-Fi er oppdatert til 802.11ax. Pris fra 13.999 kroner.

 

Omen Obelisk Desktop

Omen Obelisk. Foto: HP

Den stasjonære PC Omen Obelisk kan nå fås med opptil 64 GB minne, Nvidia GeForce RTX 2080Ti-grafikk og 9. Generasjons Intel Core i9-9900K CPU, dobbel SSD og vannkjøling. Hvis du er villig til å betale. Startprisen på Omen Obelisk er 6.799 kroner, men toppmodellene koster en del mer.

Hvem sitter bak skjermen? Det er sannelig ikke lett å vite, for den kunne skjult en elefant! Men legg merke til lydplanken. Foto: HP

 

 

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Lyd & Bilde
Scroll to Top