Search
Generic filters

Armbåndet som passer på helsen din

Smartarmbånd og smartklokker kan bli det neste store. Derfor vil Basis klokkelignende armbånd tiltale de som er opptatt av trening og helse.

Basis armbånd er ikke noen typisk smarklokke. Snarere et treningsarmbånd, bare med en pekeskjerm. Med sensorer som logger bevegelser, svette og temperaturen din, finner B1 armbåndet ut om du sover, løper, går eller sitter stille.

Den førsøker også å finne ut og fortelle deg om du sov godt, og minner deg gjerne på at det er på tide med litt trening.

Basis B1 Peak har en pekeskjerm hvor du kan bla i informasjon, og kan logge og styres trådløst fra en app på mobilen. Armbåndet som er i salg på nett fra 199 dollar, er vanntett til 50 meter, og har et ripebestandig Gorilla Glass over skjermen. I følge Basis, som faktisk er et underbruk av Intel, er batteritiden opp til fire dager mellom hver lading.

Peak_App

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.