TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Armbåndet som passer på helsen din

Smartarmbånd og smartklokker kan bli det neste store. Derfor vil Basis klokkelignende armbånd tiltale de som er opptatt av trening og helse.

forfatter
Publisert 30.09.14 - 19:31

Basis armbånd er ikke noen typisk smarklokke. Snarere et treningsarmbånd, bare med en pekeskjerm. Med sensorer som logger bevegelser, svette og temperaturen din, finner B1 armbåndet ut om du sover, løper, går eller sitter stille.

Den førsøker også å finne ut og fortelle deg om du sov godt, og minner deg gjerne på at det er på tide med litt trening.

Basis B1 Peak har en pekeskjerm hvor du kan bla i informasjon, og kan logge og styres trådløst fra en app på mobilen. Armbåndet som er i salg på nett fra 199 dollar, er vanntett til 50 meter, og har et ripebestandig Gorilla Glass over skjermen. I følge Basis, som faktisk er et underbruk av Intel, er batteritiden opp til fire dager mellom hver lading.

Peak_App

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend