Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Armbåndet som passer på helsen din

Smartarmbånd og smartklokker kan bli det neste store. Derfor vil Basis klokkelignende armbånd tiltale de som er opptatt av trening og helse.

Skrevet av / 30.09.14 - 19:31
Armbåndet som passer på helsen din

Basis armbånd er ikke noen typisk smarklokke. Snarere et treningsarmbånd, bare med en pekeskjerm. Med sensorer som logger bevegelser, svette og temperaturen din, finner B1 armbåndet ut om du sover, løper, går eller sitter stille.

Den førsøker også å finne ut og fortelle deg om du sov godt, og minner deg gjerne på at det er på tide med litt trening.

Basis B1 Peak har en pekeskjerm hvor du kan bla i informasjon, og kan logge og styres trådløst fra en app på mobilen. Armbåndet som er i salg på nett fra 199 dollar, er vanntett til 50 meter, og har et ripebestandig Gorilla Glass over skjermen. I følge Basis, som faktisk er et underbruk av Intel, er batteritiden opp til fire dager mellom hver lading.

Peak_App

Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top