Search
Generic filters

Årets spill

Det skulle ta hele tolv år før oppfølgeren til det strategirevolusjonerende spillet Starcraft kom og sjelden har det surret så høye forventninger, så store forhåndssalg og så mye omtale og spekulasjoner rundt et spill.

Og med Starcraft II gjorde utviklerne Blizzard som Bjørn Dæhlie: Gikk ut hardt for deretter å øke! Historien om Starcraft er av episk proporsjon og involverer vennskap, forræderi, ære, seier og tap. Spillet har en god campaign sett fra menneskerasens synsvinkel, og spillhelten Raynor fra forgjengeren er tilbake og leder kampen mot korrupte herskere og fremadstormende trusler fra de andre rasene. Selv om det er en satt handlig og historie i campaign delen, står du overraskende fritt til å utføre oppdrag i tilfeldige rekkefølger, velge hvems side du står på og som dermed kan endre utfallet. Flerspillerdelen til både forgjengeren og særlig til dette spillet ligger milevis foran alle andre. Enten kan man spille via nettet mot andre spillere som rangeres etter hvor dyktige de er gjennom et system som plasserer deg i en liga. Dette gjør at du møter motstandere som er på samme nivå som deg selv, og utfallet av kampene gjør om du forblir i ligaen eller rykker opp på høyere nivåer og ligaer.

En annen del av flerspillerdelen er en egen map editor som gir deg muligheten til å lage helt egne maps, omgivelser, regler, oppdrag osv. Men det som virkelig skiller seg ut her, er at du kan til og med lage helt egne spill i sjangere som strategi, rollespill, skytespill og arkade. Med andre ord: om du noen gang skulle bli ferdig eller lei det som allerede er gitt eller formet av selve starcraft, så kan du lage ditt helt egne og unike spill! Spillet skaper stor mangfoldighet og med en slik holdbarhet og spilleverdi vil vi lett kunne underholde oss i enda tolv år om en etterfølger nok en gang skulle la vente på seg.

Les hele testen her

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.
I tillegg til Elite 85t slipper Jabra aktiv støydemping til den eksisterende Elite 75t.
I dag slipper Netflix traileren til sin første norske originalfilm: Kadaver.
Med Netatmo Smart Videoringeklokke ser du hvem som ringer på og kan snakke med dem fra hvor som helst.
Bestill og spesifiser din egen Mustang Mach-E. Pris fra 412.000 kroner, mulighet for firehjulstrekk og rekkevidde opptil 610 km.
Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.