Apple Watch lanseres 9. mars

Lyd & Bilde vil rapportere direkte fra den kommende Apple-eventen i Berlin.

Skrevet av / 26.02.15 - 21:14
Apple Watch lanseres 9. mars

Torsdag kveld dalte en innbydelse ned i innboksen: «Please join us for an invitation-only event in Berlin on 9 March». Mer sto det ikke.

Foruten det intetsigende bildet kan man lese slagordet Spring Forward. Med litt fantasi kan det tolkes som at det er Apple Watch som vil presenteres. Dette er det første helt nye produktet i Apples sortiment siden Steve Jobs presenterte iPad i 2010.

iwatch-worn1

Vi var til stede og fikk sjekke ut en prototype under den første lanseringen i Cupertino 9. september. Men nå dreier det seg om ferdige, fullt fungerende eksemplarer. Og vi får vite eksakte spesifikasjoner, dato for salgsstart og ikke minst priser på de ulike Watch-utgavene. Hittil har vi bare hørt «april» og 350 dollar for billigste modell.

Sannsynligvis vil hele presentasjonen vies til Apple Watch ettersom det er et helt nytt produkt. Men noen rykter antyder at at vi kanskje også får se en «iPad Pro», Macbook Air med Retina-skjerm, eller kanskje til og med en ny Apple TV.

Den som venter får se: Lyd & Bilde vil være på plass og rapporterer direkte fra lanseringen!

Jonas Ekelund
(f. 1969): Frilansjournalist. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Scroll to Top