Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Android Wear nå med GPS og musikk

Den nyeste oppdateringen gir din smartklokke nye funksjoner.

Skrevet av / 31.10.14 - 13:01
Android Wear nå med GPS og musikk

Google Android Wear-operativsystemet til smartklokker er i ferd med å bli oppdatert. Med oppdateringen kommer spesielt to nye funksjoner.

Den ene er at man nå skal kunne lagre musikk direkte på smartklokken. Så kan man koble et sett Bluetooth-hodetelefoner til klokken og lytte til sin musikk på farten, selv om man har latt sin mobiltelefon bli hjemme. Dette blir nok ikke minst verdsatt av løpere og andre sportsfolk.

Den andre nyheten er GPS-støtte. Dette krever imidlertid at klokken selv er utstyrt med GPS, hvilket ingen av de hidtil lanserte Android Wear smartklokkene har. Sony Smartwatch 3, som er rett rundt hjørnet, blir den første Android Wear-klokken med innebygd GPS.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Annonsørinnhold: Huawei Watch GT 4

En smartklokke kan være både elegant og intelligent

Les mer

Her er testene du leste mest i 2023

L&B Home kårer årets beste produkter 2023-2024

Velkommen hjem!

0
Scroll to Top