Systemkamera

Med EOS 1200D skal Canon gjøre det enklere for deg å ta gode bilder
Annonse
Annonse
forfatter

Dette er Canons rimeligste speilrefleks og EOS 1200D som erstatter 1100D, har fått Canons velprøvde 18 megapikser (CMOS) bildebrikke, den velkjente DIGIC 4 bildeprosessoren, og det har et 9-punkts autofokussystem, 3-tommers skjerm, optisk søker og kan skyte bildeserier på tre bilder per sekund.

Men det interessante med kameraet, er at EOS 1200D er det første Canon-kameraet som lanseres med en egen app for mobile enheter, kalt EOS Bedre Bilder.

Den laster du ned til mobilen, og så kan du bla i tips og veiledninger som hjelper deg med å få mest mulig ut av det nye kameraet. EOS 1200D har i tillegg en hurtigstartguide som gir deg en oversikt over både knapper og funksjoner på kameraet, slik at du raskere lærer deg å bruke kameraet.

Appen inneholder også en feilsøkingsguide med nyttige tips om hvordan du kan ta bedre bilder og unngå vanlige problemer som uskarpe eller overeksponerte bilder, samt råd om komposisjon av gruppe- og landskapsbilder, sier Canon i en pressemelding.

EOS 1200D web

Kameraet leveres med en 18-55mm zoom med optisk bildestabilisator, og Canon EOS 1200D 18-55 mm IS er i butikkene i mars, til 4.490 kr.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Annonse
Annonse

Les også

Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Lotus og Alpine skal utvikle en elektrisk superbil

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Årets nye OLED-skjermer fra Philips får en rekke oppdateringer, inkludert en ny 77-tommer med Ambilight!
Samsung har utviklet en ny app som lar deg kalibrere TV-en selv ved hjelp av mobilen.
Sony a1 får ikke bare 8K-video og 50 Mp, det er gnistrende raskt også.
BMWs kommende elbil får kjørt seg på testbanen.
Cambridge Audio DacMagic 200M har MQA-dekoding og hodetelefonforsterker.
Mange må nå handle elektronikk på nett. Derfor har Elkjøp tredoblet kapasiteten på Live shopping.
OnePlus 9 blir en markant oppgradering i forhold til OnePlus 8, mens skjermene ikke forandrer seg så mye i forhold til i fjor.
Det krever ikke spesielle super-ører for å høre forskjell på hi-fi-utstyret. Enhver med en noenlunde normal hørsel kan få det til. Det handler kun om teknikk og litt øvelse.
Øretelefonene Nova H1 er laget for kvinner og andre som liker å pynte seg med øredobber.
Bitteliten sub med uante krefter.
En av tidenes mest populære Netflix-filmer får snart sin oppfølger (-e?).
De to kinesiske mobilprodusentene vil utvikle produkter i fellesskap fremover.