Search
Generic filters

Rimelig Canon speilrefleks

Med EOS 1200D skal Canon gjøre det enklere for deg å ta gode bilder

Dette er Canons rimeligste speilrefleks og EOS 1200D som erstatter 1100D, har fått Canons velprøvde 18 megapikser (CMOS) bildebrikke, den velkjente DIGIC 4 bildeprosessoren, og det har et 9-punkts autofokussystem, 3-tommers skjerm, optisk søker og kan skyte bildeserier på tre bilder per sekund.

Men det interessante med kameraet, er at EOS 1200D er det første Canon-kameraet som lanseres med en egen app for mobile enheter, kalt EOS Bedre Bilder.

Den laster du ned til mobilen, og så kan du bla i tips og veiledninger som hjelper deg med å få mest mulig ut av det nye kameraet. EOS 1200D har i tillegg en hurtigstartguide som gir deg en oversikt over både knapper og funksjoner på kameraet, slik at du raskere lærer deg å bruke kameraet.

Appen inneholder også en feilsøkingsguide med nyttige tips om hvordan du kan ta bedre bilder og unngå vanlige problemer som uskarpe eller overeksponerte bilder, samt råd om komposisjon av gruppe- og landskapsbilder, sier Canon i en pressemelding.

EOS 1200D web

Kameraet leveres med en 18-55mm zoom med optisk bildestabilisator, og Canon EOS 1200D 18-55 mm IS er i butikkene i mars, til 4.490 kr.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.
Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Fritt valg på lyseffekter og fire forskjellige opptaksmoduser.
Bang & Olufsen i gaming-samarbeid med e-sportsutøverne i Astralis. Vil ha gaming-headsett klar til våren.
Nettverks-bridger fra Japan lover oss et klokkerent musikksignal, slik at den tilkoblede DAC-en kan skinne ekstra.
Amazon-eide Ring har lansert Always Home Cam, som har en helt unik funksjon: Det er en flygende minidrone som patruljerer hjemmet ditt.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Nytt Omen-tilbehør med Warp Wireless teknologi
Etter å ha trukket tilbake første Sleepbuds på grunn av problemer med batteriene, er det nye propper på vei.
Med optiske brytere i stedet for mekaniske skal Roccat Vulcan Pro tastaturer være hele 40 ganger raskere enn konkurrentene.
Blir Canons billigste pro-videokamera.
Skal forbedre lyden betydelig med ny teknologi.
Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombinasjonen av spesifikasjoner og pris.
– Det eneste raskere enn Ludicrous er Plaid.
Men Volkswagen holder fortsatt tett om mulighetene for oppgradert lyd!
Panasonic starter utrullingen av sin første Android-TV i november!
Så er det offisielt. OnePlus lanserer sin neste mobil om tre uker.
Kun 50 par, og de blir ikke akkurat billige.