Search
Generic filters

Proff med 12 patroner

Det er lenge siden Canon har lansert en ny proffskriver, men når de først gjør det er det ikke måte på. A3-skriveren Pro-1 har hele 12 blekkpatroner.

Gode fotoskrivere behøver ikke være dyre. Men når kravene til utskriftskvalitet stiger må det sterkere lut til. Da er kanskje Canons nye Pixma Pro-1 svaret. Den kan lage fotoutskrifter i A3+ på to minutter og 55 sekunder, dersom man skal ha absolutt høyeste fotokvalitet.

Den er også den første i sitt slag med så mange som 12 blekkpatroner med to og en halv gang så mye blekk i hver, som forgjengeren Pro9500 MkII hadde.

Og som vanlig er det en mengde fancy ord som beskriver hvor optimal utskriftskvalitet man får med Pro-1. Som Optimum Image Generating, Chroma Optimizer, teknologi som skal gi fotografen forbedret fargegjengivelse og jevnere blank overflate med dypere sortnivå.

Canon har gitt skriveren nytt pigmentert blekk, fordelt på 12 blekkpatroner altså. Hvor hele fem av patronene har forskjellige valører av sort og grått. Selvsagt for at sorthvitt-utskrifter skal bli så bra som mulig.

Skriveren støtter hele 1200 punkter per tomme i oppløsning, fra 12.288 blekkdyser, og 16-bits data per kanal. Temmelig imponerende data, og langt bedre enn forgjengeren i Pixma-serien. Hvor bra skal vi naturligvis finne ut i en test.

Pro-1 er i butikkene i november, og vil koste 7.990 kroner.

Kommenter

Legg igjen en kommentar

Les også

Snart får vi nordmenn nok en strømmetjeneste å velge imellom.
En mer kompakt og billigere modell av Sony Xperia 1 II. Men med nesten alle de samme spesifikasjonene.
Snart kommer nok en svensk originalserie fra strømmegiganten.
SteelSeries Arctis 9 er et trådløst hodesett med surroundlyd, som funker til både PC og PlayStation-konsollene.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kompakt high-end med nok krefter.
En nærmere kikk på både innsiden og utsiden av de nye Xbox-ene.
GoPro Hero9 Black har 5K video, enda bedre videostabilisering – og endelig selfie-skjerm.
30. oktober slipper Disney+ sesong 2 av The Mandalorian.
Og prisene blir relativt hyggelige.
Vidvinkelzoom og lyssterk 50mm til Nikon Z.
Med to nye iPads viste Apple ved gårsdagens lansering at verdens mest populære nettbrett, som har ti-års jubileum i år, er kommet for at bli.
Nå måler den også oksygennivået i blodet ditt.
United States Customs and Border Protection har beslaglagt et større parti OnePlus Buds trådløse ørepropper. Myndighetene vurderer at OnePlus har kopiert Apples AirPods.
De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.
Med Motorola Razr 5G og Motorola Moto G9 Plus er kinesiske Lenovo klar med mobiler til både store og små lommebøker
Sony lanserer a7C, det minste fullformatkameraet.