Nyhet

Leica SL2 i sølv

Leica frir til nostalgikerne.

Skrevet av / 17.06.23 - 11:01
Leica SL2 i sølv

Egentlig er en ny farge ingen nyhet hvis man ser nøkternt på det. Men akkurat denne fikk det til å rykke litt i fingrene.

Leica SL2 i sølv, minner meg om Leicaflex, R3 og senere R-modeller, som alle kunne leveres i sort eller sølv. Sort for diskret fotografering, sølv fordi det er det mest klassiske, selv om Leicas første kamera faktisk var sort.

Foto Leica

Et SL2 i sølv er ikke noe forskjellig fra et SL2 i sort. Kameraet har den samme 47 megapiksler CMOS fullformatbrikken vi kjenner fra fø, og ISO kan stilles opptil 50 000. Det har også moderne innretninger som Bluetooth og Wi-Fi, og man kan laste ned bildene til Leica FOTOS-appen på mobilen.

10896_Leica_SL2_silver_top_LoRes_RGB 10896_Leica_SL2_silver_Hero_Summicron-SL_50_HiRes_RGB 10896_Leica_SL2_silver_back_HiRes_RGB 10896-Leica_SL2_Silver_70-24
<
>

 

Kameraet blir tilgjengelig i kit med det Leicas meget skarpe Vario-Elmarit-SL 24-70mm f/2.8 ASPH, men også i et kit med den helmanuelle Noctilux-M 50 f/1.2 ASPH. som også inkluderer en M-Adapter til L-mount.

Leica SL2 i sølv eller sort, med og uten objektiv, blir tilgjengelig hos utvalgte forhandlere i løpet av kort tid.

 

Foto Leica
Les også Leica SL Fantastisk bildekvalitet og søker, men du verden som det koster å være kar.
Lasse Svendsen
(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Vil du lese hele artikkelen?

Med LB+ Total får du tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home.

Allerede abonnent? Logg inn her

Ønsker du kun tilgang til Lyd & Bilde eller L&B Home?

Klikk her for å bestille tilgang til Lyd & Bilde.

Klikk her for å bestille tilgang til L&B Home.

Ekstrem portrettele

Fjerde generasjonen av lommedronen

Retrokamera i fullformat

Verdens dyreste 50mm

Kamera for tøffinger

Mye mer enn bare en oppdatering

Scroll to Top