TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Landskapszoom

Kompakt og lett med bildestabilisator.

Med den nye RF 14-35mm F4 L IS USM, har Canon dekket de viktigste brennviddene med optikk, til den speilløse EOS R-serien med fullformatkamereaer.

Den kompakte RF 14-35mm, er enda videre enn den klassiske 16-35mm zoomen, 0g de to ekstra millimeterne, betyr mye for fotografer som ikke kan få det bredt nok.

Zoomen har integrert 5,5-trinns bildestabilisator, og på et EOS R5 eller R6, kan man ved å kombinere kameraets og objektivets stabilisator, oppnå sju trinns stabilisering.

RF 14-35mm F4 L IS USM er værtettet og har en programmerbar kontrollring, Canons Nano USM fokussystem, og en nærgrense på meget brukbare 20 cm.

Prisen blir 20199 kr, og objektivet er i salg fra september 2021.

LB+ TILBUD: 1 uke kun 19 kr
Få full tilgang til lydogbilde.no, testarkiv med over 6000 tester, fordelsklubb, guider, nyheter, film/serie anmeldelser og mye mer.

Legg igjen en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.