TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING

Kodak-kameraet filmer 360 grader

Med Kodaks actionkamera kan du filme i 360 grader og full HD, og kameraet er lett nok til å kunne brukes overalt.

forfatter
Publisert 06.11.14 - 08:30

Videokameraet som bare veier 103 gram, er utstyrt med et ekstra bredt linseelement, som gjør det mulig filme ikke bare i 214 graders vidvinkel, men også i 360 grader. Det åpner for uvanlige kule videoer. Som man kan se på Kodaks nettsider her.

Pixpro SP360 er trådløs og kommuniserer med nettbrett og smartmobiler, både Android og iOS, man kan fjernstyre kamerafunksjonene fra mobilen. Man kan selv velge hvordan SP360 skal ta opp video, i 360 grader panorama, globusmodus, halvkule eller ring, men det er også mulig å filme foran og bak samtidig!

Bildebrikken gir deg 16 megapiksler stillbilder, eller 10 Mp bilder hvis man skyter raske serier på 10 bilder/s.  Det er naturligvis vanntett når det er montert i undervannshus, men tåler regn, snø og kulde.  Ned til 10 minusgrader.

Actionkameraet kan kjøpse på nett, og koster 349 dollar, da følger det med et Aqua Sport hus og beskyttelseslinse. Det finnes en rekke tilbehør også, som vist på bildet nederst.

Pixpro SP360:

 

  • 360º ultravidvinkel
  • 16 Mp bildebrikke, bildestabilisator
  • Full HD 1080p-video
  • 10 Mp stillbilder med 10 bps bildeserier
  • Tåler fall fra 2 m / -10ºC  / støvtett / vanntett
  • Wi-Fi og NFC tilkobling
  • Fjernstyres med iOS eller Android enheter

JK Imaging Ltd SP360

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Lyssterk supervidvinkel Med 18 mm brennvidde, kan Panasonic Leica-objektivet fange enda mer av motivet.
Avansert minidrone flyr hvor som helst DJI Mini 3 Pro har fullverdige funksjoner, men er så liten at den flyr under dronereglenes radar.
Proffkamera med unik funksjon Canon EOS R3 har en unik funksjon, og alt et flaggskipkamera trenger, bortsett fra to ting.
Lyssterk og forbedret zoom til Sony Lavere vekt og bedre ytelse er stikkordene for Sony FE 24-70mm F2.8 GM II
Leica slipper sort Summicron 28mm f2 Lages i et lite antall, med en forbedring man må se nøye etter.
GH6: Spinnvilt videokamera som også tar bilder Endelig har GH5 fått sin erstatter. Panasonic Lumix GH6 er et blodtrimmet videokamera i stillbildeforkledning.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend