CES 2011:

FujiFilm slipper mange nye kameramodeller, her er det noe for en hver smak. Som småproffe F550 EXR med integrert GPS, T300 som også er verdens tynneste med 10 x zoom og ikke minst HS20 EXR med 30 zoom.

Blant de mange nye kameraene finner vi modeller fra en 650 kroner, sprutsikre XP30 til 1.800 kroner og sden rimelige FineFix J-serien som starter på tusenlappen. Toppmodellen blant kompaktene er F550 EXR som bruker FujiFilms egen16 Mp  bildebrikke og har 15 x zoom fra 24mm brennvidde.
Kameraet som kan lagre både råfiler for etterbehandling og JPEG-bilder for de som ikke skal etterbehandle bildene, har også integrert GPS som logger hvor og når bildene ble tatt. Slik at man kan finne fram til bilder etter hvor man tok dem.
FujiFilm lover opp til 1600 prosent dynamisk omfang for ekstra dynamikk i bildene, og kamerat kan skyte bildeserier på 8 bps. Det kan selvsagt ta opp HD-video, og har innebygget bildestabilisator.

F550 EXR leveres i sort, rødt eller hvitt, og koster 3.000 kroner, kameraet er i butikkene i månedskiftet februar/mars.

FinePix HS20 EXR er en forbedret HS10, men enda bedre 16 megapiklser bildebrikke, 30 x optisk zoom fra 24mm brennvidde, og som F550 EXR, har den også utvidbart dynamikk til 1600 prosent.
Kameraet har også fått en forbedret bildestabilisator, opp til 7,6 bps seriefotografering i full oppløsning og naturligvis HD-videoopptak.

HS20 EXR kan også ta opp video i en hastighet på 320 bilderammer (fps) i sekundet, og det støtter både råfiler og JPEG-bilder.
Kameret er i butikkene månedskiftet februar/mars og koster 4.000 kroner.
Les mer om HS20 EXR, F550 EXR og alle de andre nyhetene fra FujiFilm her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Les også

HBO puster nytt liv i en av tidenes mest populære TV-serier.
Ettar at HBO avsluttet sin flaggskipserie, Game of Thrones, har seertallene virkelig fått seg et skudd for baugen.
HBO har nå annonsert skuespillerne til andresesongen av Fremvandrerne (Beforeigners), og vi drar kjensel på en gammel kjenning fra Game of Thrones.
Netflix slipper nå traileren til den kommende seriemorder-serien Night Stalker.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Acers chromebook-nyheter har mer kraft enn mange PC-bærbare.
Dårlig batteri på Sonos Move? Nå kan du skifte det selv.
Samsungs nye trådløse ørepropper kommer med intelligent aktiv støyreduksjon.
Likt som i fjor kommer årets Samsung Galaxy S-serie i tre forskjellige utgaver: Galaxy S21, Galaxy S21+ og Galaxy S21 Ultra.
Sonys enorme videovegg kommer nok ikke inn i stua med det første, men det kan godt hende du får se den i aksjon likevel!
Forsterker kampen mot Sonos, med Sound Bar 550.
Anvendelig 35mm for Sony fullformat
Eksternt grafikkort gir den kompakte bærbare ekstra krefter til spill både hjemme og ute.
Raskere grafikk, raskere CPU, raskere skjerm.
Earins nye øresnegler lover bedre bass og lydkvalitet enn konkurrentene.
Ny infotaimentskjerm dekker hele dasbordet
LG Display tilbyr flere nye OLED skjermstørrelser i 2021, deriblant en etterlengtet 42-tommer. Spørsmålet er hvilken av TV-produsentene som biter på først?