nyhet

Bedre bilder med bedre kamera

Kameraene har aldri vært bedre, men det er blitt vanskeligere å velge. La oss hjelpe deg.
forfatter

ÅRETS BESTE AVANSERTE SYSTEMKAMERA

(Foto: Produsenten)

Panasonic Lumix DC-GH5, systemkamera

Banebrytende proffkamera

Panasonics råeste kamera er ikke for hvem som helst, men så er det ikke et hvilket som helst kamera. Lumix GH5 har er innebygget femaksers bildestabilisator som fungerer i tandem med optisk stabilisator), 6K-stillbilder fra 30 fps opptak i 18 megapiksler, 4K-stillbilder fra 60 fps, 4K-video samplet fra alle fotosensorene (gir høyere filkvalitet), 10-bits video internt (finere graderinger), auto ISO under opptak, fullstørrelse HDMI-kontakt og en stor elektronisk søker med 3,68 Mp oppløsning.

Les testen her.

ÅRETS BESTE PROFF SYSTEMKAMERA

(Foto: Produsenten)

Nikon D850, systemkamera

Nikons råeste proffkamera

Nikons aller beste kamera er også det beste i sin klasse. Det er nesten like raskt som de aller råeste proffkameraene, med en skuddtakt på sju bilders. Eller ni bps hvis man bruker batterigrepet som hører til.

Bildekvaliteten utmerker seg ikke bare med ekstrem oppløsning, men bildedynamikken er bedre på D850. Det er et kostbart verktøy, selv for proffer, men for de som er i målgruppen for et lynraskt kamera med ekstreme egenskaper, er det knapt noe bedre speilreflekskamera der ute.

Les testen her.

ÅRETS KAMERA 2017

(Foto: Produsenten)

Sony a9, systemkamera

David mot Goliat

Sony a9 er ikke bare et velbygget, værtettet og skreddersydd proffkamera, for fotografer som trenger noe som tåler mange års bruk. Det er også raskere enn konkurrerende kameraer fra Canon og Nikon. Sony a9 er Sony beste kamera. Punktum. Det er også soleklart blant de tre beste i proffklassen, og det aller raskeste kameraet av dem alle tre. Det er mindre, lettere og billigere – selv med ekstra batterier og vertikalgrepet, og har sterkt forbedret ergonomi. Sammenlignet med andre Sony systemkameraer.

Les testen her.

Forrige 1 2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Ansvarlig redaktør. Lasse har jobbet for Lyd & Bilde siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi, om hi-fi i bladet Audio Video, og har erfaring som biljournalist i bladet Drive. Det hele startet i 1980 med en Garrard platespiller, en Tandberg receiver og Jamo høyttalere, Han har også lang erfaring fra hi-fi-bransjen, og skriver i dag mye om hi-fi, foto, computere, lyd, men også om bil.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.