Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Ny trailer til «Bloodline», sesong 2

The answer is not always what you want it to be. Sometimes, all there is, is more darkness....

Skrevet av / 11.04.16 - 09:12
Ny trailer til «Bloodline», sesong 2

Gled deg! Om halvannen måned kan du igjen sette deg i godstolen, koble opp Netflix, sprette en iskold Aaas Classic og forberede hjernen på mer intellektuell og utfordrende underholdning i det sesong 2 av «Bloodline» slippes.

(Foto: Produsenten)

«Bloodline», thrilleren-serien du ikke kan gå glipp av, returnerer den 27. mai. De kritikerroste skuespillerne samles igjen i på Islamorada i eksotiske Florida Keys for sesong to av denne må-se-serien. Alle de 10 episodene i sesong 2 vil være tilgjengelige eksklusivt på Netflix fra fredag 27.mai. Episodene vil være tilgjengelige i 4K.

Du har fortsatt tid til å ta igjen det tapte hvis du ennå ikke har sett den første sesongen, for alle episodene i sesong 1 er tilgjengelige på Netflix nå; en sesong vi for øvrig kåret til «Årets Beste» TV-serie i fjor!

https://www.youtube.com/watch?v=C3bDd_EnxR8&feature=youtu.be

I sesong 2 hensettes vi igjen til de vakre, og mystiske, Florida Keys i paradiset til familien Rayburn med alle de mørke hemmelighetene. Etter at de tre Rayburns-søsknene John, Meg, Kevin tok livet av familiens sorte får, og sin bror (!) Danny, i første sesong, sluttet sesongen brått med at Dannys ukjente sønn kom til Islamorada.

Meg har nå flyttet til New York, og John må slite med sine indre demoner etter det han (og søsknene) har gjort; samtidig som de må dekke over mordet.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Netflix)

«Bloodline» sesong 2 er produsert av Todd A. Kessler, Daniel Zelman og Glenn Kessler. Blant skuespillerne finner vi Kyle Chandler («Friday Night Lights»), Ben Mendelsohn («The Dark Knight Rises»), Sissy Spacek («Carrie»), Linda Cardellini («Mad Men»), Norbert Leo Butz («Dan in Real Life»), John Leguizamo («Kick-Ass 2»), Andrea Riseborough («Birdman») og Chloe Sevigny («Big Love»).

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende høydepunkter på Netflix!

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top