Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Margot at the Wedding

Vi møter Margot og hennes sønn i begynnelsen av tenårene på vei til søsterens bryllup, og det aner oss nok allerede fra begynnelsen at hun lever i et skrantende ekteskap, mannen er ikke med på reisen.

Skrevet av / 20.10.08 - 15:31
Margot at the Wedding

Søsteren har allerede bak seg et mislykket ekteskap med en datter som resultat, og den nye mannen er ikke akkurat etter Margots hjerte. Han maler litt, spiller musikk, skriver leserbrev til aviser, er intellektuell og gjør ellers ingenting. Litt kompliserende er det også at søsteren allerede er gravid.

Filmen blir et slags klassisk amerikansk familiedrama delvis utløst av at Margot er familiens vellykkede menneske. Hun har hatt suksess med sine bøker der hun åpenbart har brukt sine nærmeste, ikke bare i skjønnmaling av konfliktene.

Hvordan det går med bryllupet under det store treet på tunet skal vi ikke røpe, men stort mer, bortsett fra litt sexprat foregår ikke. På merkelig vis berører denne filmen oss lite. Vi blir bare sittende der å betrakte menneskene, ganske uinteressert i hva som foregår på skjermen. Kanskje fordi det ikke er lett å identifisere seg med konfliktene deres, og da hjelper det lite at skuespillerne er blant dem vi helst liker å se.

Hovedrollene bæres av Nicole Kidman og Jennifer J. Leigh. Jack Black tilhører riktignok ikke en av favorittene, men også John Turturro har fått en liten rolle uten at det hjelper.

Filmen får tre stjerner, lyd og bilde fire. Ekstramaterialet inneholder intervjuer med Leigh samt manusforfatter som ikke helt greier å få oss til å forstå hva han har laget film om.

Pål Bang-Hansen

 

 

Release: 24. september
Regi: Noah Baumbach
Med: Nicole Kidman, Jack Black, Jennifer Jason Leigh, Flora Cross
Land: USA       År: 2007     Tid: 1:33 t.

Film:

Ekstra:

Lyd:

Bilde:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

Premiere i dag!

And the Oscar Goes to...

Nå er traileren her!

Se traileren til den nye serien fra skaperne av Game of Thrones

The Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hjem til deg!

0
Scroll to Top