Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Hvem streamer hva?

Den nye tjenesten JustWatch lar deg søke i alle streamingtjenestene samtidig.

Skrevet av / 30.06.16 - 15:24
Hvem streamer hva?

Hvilken filmtjeneste var det som hadde alle sesongene av «Friends?» Og blir jeg nødt til å leie, hvis jeg vil se «The Godfather,» eller kan den streames? Det er ikke lett å holde styr på sånt når katalogene er fordelt mellom mange filmtjenester på nettet.

Men med søketjenesten Just Watch, er det lett som bare det. Bare skriv inn tittelen så får du vist hvilke tjenester som tilbyr streaming, leie eller kjøp. Ønsker du litt inspirasjon kan du også bruke filtre til å finne for eks. drama fra 90-tallet.

Foto: JustWatch
Foto: JustWatch

JustWatch katalogiserer tjenestene Netflix, Viaplay, HBO Nordic, C More, iTunes, Google Play, Microsoft Store og MUBI. Du kan også lagre titler som du ønsker å se på en liste, se nylige utgitte titler, og gå direkte til tittelen som tilbyr tjenesten med et enkelt klikk. JustWatch finnes også som app til Apple iOS og Android.

justwatch.com/no

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende høydepunkter på Netflix!

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top