Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Den neste James Bond?

Vil vi etter Daniel Craigs avgang få den første mørkhudede 007?

Skrevet av / 21.12.14 - 16:19
Den neste James Bond?

I kjølvannet av den omfattende hackerskandalen mot Sony Pictures, har det lekket ut en mengde sensitive e-mailer til og fra ledende personer innenfor filmgiganten. Det er styreformannen i Sony Pictures Entertainment, Amy Pascal, som skriver at hun ser for seg Idris Elba som arvtager etter Daniel Craig. Craig har flere ganger antydet at han ønsker seg ut av rollen som 007, men har forplikte seg til ytterligere en film etter «Spectre».

Idris Elba 007

42 år gamle Elba er mest kjent for sin rolle i TV-serien «The Wire», men har også høstet kritikernes godord for filmer som «Mandela – Veien til frihet» og i blockbustere som «Pacific Rim».

I det blonde Daniel Craig fikk rollen som verdens meste kjente spion, skapte det furore blant fansen. Et evt. valg en en sort skuespiller vil neppe lage mindre bølger.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende høydepunkter på Netflix!

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top