Komedie

Glimrende bok, tidvis meget bra skuespill, naiv film! Dumsnille og naive Bradley (Greg Kinnear) blir brutalt dumpet av fruen, som plutselig har oppdaget at hun er lesbisk. I bunnløs sorg og destruktiv selvmedlidenhet finner han kun forståelse hos det allvitende ”kjærlighetsorakelet” (Morgan Freeman).

Uventet treffers Amors piler på nytt, og hodestups kaster Bradley seg inn i et nytt forhold, til den sterke, selvstendige og notorisk utro (!) Diana.

A Cup of Love (basert på Charles Baxters novelle) er en serie litt vel sukkersøte kjærlighetshistorier – i en miks av tragedie og lykke. Det hele blir dessverre for arrangert, kunstig og lite troverdig. Spesielt Freemans rolle, med de stadige ”visdomsordene” blir platte og klisjéfylte.

De tre (fire) forholdene som veves sammen ender selvsagt alle opp til det beste for alle, alle blir venner og lykkelige. Ville det ikke være fint om det virkelige liv også var slik? Godt skuespill fra en sjarmerende Kinnear redder så vidt tre stjerner.

Gnistrende bilder og et svært godt lydspor på denne Blu-ray-discen. Bonusmateriellet er det verre med. Kun en musikkvideo, skuespillerbio og en liten bakomfilm.

Tor Aavatsmark

Release: 11. juni
Regi: Robert Benton
Med: Greg Kinnear, Morgan Freeman, Radha Mitchell, Billy Bruke, Selma Blair
Land: USA    År: 2007    Tid: 1:37 t.

Film:

Ekstra:

Lyd:

Bilde:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

Annonse
Annonse

Les også

Nok engang flyttes premieren på den 25. James Bond-filmen.
Med enda en global strømmeaktør på det nordiske markedet tiltar kampen om strømmeabonnentene.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Strømmeforsterker som kan alt man ber om, og litt til.
Får økt rekkevidde og bedre plass
Skoda Enyaq iV har ankommet Norge, hvor 25 biler skal turnere rundt hos forhandlere frem til slutten av februar. Løp og se den!
I dag innsettes USA 46. president, og amerikanerne, verden og den frie pressen, kan legge et fire år langt mareritt bak seg.
I dag har den nye kompakt-suven Mercedes-Benz EQA offisiell verdenspremiere. Se video fra lanseringen her!
Gjør klar for enda raskere trådløst internett! Netgear Nighthawk RAXE500 er verdens første ruter med Wi-Fi 6E.
Nikolaj Coster-Waldau har hovedrollen i kommende dansk Netflix-film.
En gang var jakten på den beste lyden hobbyen til de fleste unge menn. Nå foretrekker de fleste å nyte musikk som bakgrunns-underholdning. De gamle dagene kommer aldri tilbake. Men nåtiden er likevel ikke så ulik fortiden.
Netflix har sikret seg Gal Gadots neste film.
Så mye lyd som mulig fra små kabinetter
Under CES 2021 viste Razer frem en gamingstol med utrullbar OLED-skjerm! Har den massasje også?
De mest eksklusive surroundprosessorene fra Lyngdorf og Steinway, nemlig MP-60 og P300, får endelig videokort av siste skrik. Blant annet 8K.