Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Ny generasjon av Acer Swift-serien

Slanke bærbare med 12 generasjons-prosessorer og høyoppløste skjermer.

Skrevet av / 27.02.22 - 09:01
Ny generasjon av Acer Swift-serien

Acer er klar med sin vårkolleksjon av bærbare datamaskiner. Blant dem er nye utgaver av Swift-serien, som har blitt utstyrt med 12. generasjons utgaver av Intel Core-prosessorer.

«Den nyeste Acer Swift 5 er designet til ledere og mobile profesjonelle og gir en perfekt balanse mellom ytelse og bærbarhet,» sier Pete Kaic, Product Business Unit Director hos Acer Nordics.

Den nye Acer Swift 5 har et unibody-kabinett i luftfartsaluminium, 12. generasjons Intel-prosessorer med opptil 12 kjerner og Intel Iris Xe-grafikk. Vekten er 1,2 kg og tykkelsen er rett under 15 mm. Det er 16 GB RAM og opptil 2 TB lagringsplass.

Swift5
Acer Swift 5

Acer Swift 5 har en touch-skjerm i WQXGA-oppløsning (2560 x 1600). Og den har naturligvis et litt høyere 16:10-format, som også var i moten i 2021. PC’en leveres med nyeste Wi-Fi 6E. Batteritiden loves til å holde en hel dag.

Swift3
Acer Swift 3

Acer Swift 3 er en helt ny bærbar i 14 tommers format. Den fås i tre forskjellige farger; gul, blå og grå, og er utstyrt med 12. generasjons Intel-prosessorer og opptil 2 TB SSD. Skjermen er i QHD-oppløsning (2560 x 1440), denne i 16:9-format.

Pris og tilgjengelighet

Acer Swift 5 kan kjøpes i Norge fra april 2022 fra 16.490 kroner. Acer Swift 3 kommer i andre kvartal, men prisen er ikke offentliggjort enda.

[podcast id=’312919′]

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

DJI gir manuelle objektiver autofokus

Proffvideo på iPhone

Lyssterk og kompakt zoom

Først med 8K-video

Fleksibel monopod

Panasonic oppgraderer Lumix S5IIX

Fly drone med stikke og goggles

Lyssterk og lett 50mm

Superzoom som kan alt

Nye versjoner av en av våre favoritter

Verdens kuleste øyeblikkskamera?

Nikon Z9 får nye funksjoner

Lyd & Bilde
Scroll to Top