TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Ny generasjon av Acer Swift-serien

Slanke bærbare med 12 generasjons-prosessorer og høyoppløste skjermer.

forfatter
Publisert 27.02.22 - 09:01

Acer er klar med sin vårkolleksjon av bærbare datamaskiner. Blant dem er nye utgaver av Swift-serien, som har blitt utstyrt med 12. generasjons utgaver av Intel Core-prosessorer.

«Den nyeste Acer Swift 5 er designet til ledere og mobile profesjonelle og gir en perfekt balanse mellom ytelse og bærbarhet,» sier Pete Kaic, Product Business Unit Director hos Acer Nordics.

Den nye Acer Swift 5 har et unibody-kabinett i luftfartsaluminium, 12. generasjons Intel-prosessorer med opptil 12 kjerner og Intel Iris Xe-grafikk. Vekten er 1,2 kg og tykkelsen er rett under 15 mm. Det er 16 GB RAM og opptil 2 TB lagringsplass.

Swift5
Acer Swift 5

Acer Swift 5 har en touch-skjerm i WQXGA-oppløsning (2560 x 1600). Og den har naturligvis et litt høyere 16:10-format, som også var i moten i 2021. PC’en leveres med nyeste Wi-Fi 6E. Batteritiden loves til å holde en hel dag.

Swift3
Acer Swift 3

Acer Swift 3 er en helt ny bærbar i 14 tommers format. Den fås i tre forskjellige farger; gul, blå og grå, og er utstyrt med 12. generasjons Intel-prosessorer og opptil 2 TB SSD. Skjermen er i QHD-oppløsning (2560 x 1440), denne i 16:9-format.

Pris og tilgjengelighet

Acer Swift 5 kan kjøpes i Norge fra april 2022 fra 16.490 kroner. Acer Swift 3 kommer i andre kvartal, men prisen er ikke offentliggjort enda.

[podcast id=’312919′]

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kontorutstyr må ikke nødvendigvis være grått Logitech lanserer nye webkameraer og headsets til kontoret - i freshe farger
Nordmenn handler mindre elektronikk TV-salget fortsetter å falle, kjempevekst for foto.
Brukervennlig løsning for møterommet PanaCast 50 Room System er et komplett system for møterommet, som skal gjøre hybridkontoret mer brukervennlig.
Kom i sentrum på møtet Med 4x zoom lover Creative Live! Cam Sync V3 å sette deg i sentrum på ...Zoom.
Integrert arbeidshest til kontoret Lenovo ThinkCentre neo 50a er en slank arbeidsstasjon til (hjemme)kontoret, som lover å være både kraftig og intelligent.
Ut av mørket Er du lei av bildestøy og matte, kjedelige farger? Da er Logitech Litra Glow et billig alternativ.
Følg Lyd & Bilde