TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Ny alt-i-en med AI-assistent fra Lenovo

Lenovo ThinkCentre neo 50a er en slank arbeidsstasjon til (hjemme)kontoret, som lover å være både kraftig og intelligent.

forfatter
Publisert 25.07.22 - 13:31

Til tross for sin størrelse, skal den nye Lenovo ThinkCentre neo 50a 24 være proppet med kontormuskler – og med intelligens også. Det er i hvert fall det Lenovo lover i sin pressemelding.

Maskinen har 16 GB minne og en lagringskapasitet på opptil 1 TB. Prosessoren er en 12. generasjons Intel Core H. Grafikkortet er et Intel Arc A370M, som ikke nødvendigvis er på samme nivå som tyngre 3D-kort fra Radeon eller Nvidia, men fortsatt er raskerte enn Intels integrerte Xeon-grafikk. Som for øvrig skal være tilstrekkelig til det meste av kontorarbeid.

Den 23,8 tommer store skjermen lover en bred synsvinkel. Oppløsningen er Full HD (1920 x 1080 piksler), som er i den lave enden til arbeidsbruk. Men det blir mest sannsynlig reflekteres i prisen når den senere blir offentliggjort. Skjermen fås både med og uten touch-funksjon.

Thinkcentre neo 50a Hero Front Facing Right KB Mouse
Thinkcentre neo 50a Hero Front Facing Right KB Mouse

Intelligent hjelp

Lenovo ThnkCentre neo 50a 24 skulle gjøre arbeidsdagen litt enklere ved hjelp av innebygd kunstig intelligens. Det inkluderer blant annet automatisk reduksjon av støy og AI Meeting Manager med sanntidsoversetting, stemme til tekst-funksjon og redigeringsverktøy til møtenotater. Det AI-chipstyrte IR-kameraet i den adaptive skjermen kan for eksempel tilpasse lysstyrken etter omgivelsene eller dempe skjermets lys når brukeren ser vekk.

ThinkCentre neo 50a 24 kommer på markedet til august 2022.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Fargesprakende skjerm fra MSI MSI Prestige 16 er en ny kontor-bærbar fra MSI, som er den første med bakbelyst skjerm med Mini-LED.
Musestille fra Trust Hvis du - eller omgivelsene dine - plages av høylytte tastetrykk og museklikk, da har Trust et alternativ.
Sertifisert av Google Meet Kommunikasjonsselskapet Poly meddeler nå at deres videohøyttalerfamilie Studio X kommer til å bli de første Androidbaserte videoenhetene noensinne med sertifisering for Google Meet.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen laget et headset til hjemmekontoret og arbeidsplassen.
Kontorutstyr må ikke nødvendigvis være grått Logitech lanserer nye webkameraer og headsets til kontoret - i freshe farger
Nordmenn handler mindre elektronikk TV-salget fortsetter å falle, kjempevekst for foto.
Følg Lyd & Bilde