Ny alt-i-en med AI-assistent fra Lenovo
TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
Nyhet

Ny alt-i-en med AI-assistent fra Lenovo

Lenovo ThinkCentre neo 50a er en slank arbeidsstasjon til (hjemme)kontoret, som lover å være både kraftig og intelligent.

forfatter
Publisert 25.07.22 - 13:31

Til tross for sin størrelse, skal den nye Lenovo ThinkCentre neo 50a 24 være proppet med kontormuskler – og med intelligens også. Det er i hvert fall det Lenovo lover i sin pressemelding.

Maskinen har 16 GB minne og en lagringskapasitet på opptil 1 TB. Prosessoren er en 12. generasjons Intel Core H. Grafikkortet er et Intel Arc A370M, som ikke nødvendigvis er på samme nivå som tyngre 3D-kort fra Radeon eller Nvidia, men fortsatt er raskerte enn Intels integrerte Xeon-grafikk. Som for øvrig skal være tilstrekkelig til det meste av kontorarbeid.

Den 23,8 tommer store skjermen lover en bred synsvinkel. Oppløsningen er Full HD (1920 x 1080 piksler), som er i den lave enden til arbeidsbruk. Men det blir mest sannsynlig reflekteres i prisen når den senere blir offentliggjort. Skjermen fås både med og uten touch-funksjon.

Thinkcentre neo 50a Hero Front Facing Right KB Mouse
Thinkcentre neo 50a Hero Front Facing Right KB Mouse

Intelligent hjelp

Lenovo ThnkCentre neo 50a 24 skulle gjøre arbeidsdagen litt enklere ved hjelp av innebygd kunstig intelligens. Det inkluderer blant annet automatisk reduksjon av støy og AI Meeting Manager med sanntidsoversetting, stemme til tekst-funksjon og redigeringsverktøy til møtenotater. Det AI-chipstyrte IR-kameraet i den adaptive skjermen kan for eksempel tilpasse lysstyrken etter omgivelsene eller dempe skjermets lys når brukeren ser vekk.

ThinkCentre neo 50a 24 kommer på markedet til august 2022.

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kom i sentrum på møtet Med 4x zoom lover Creative Live! Cam Sync V3 å sette deg i sentrum på ...Zoom.
Integrert arbeidshest til kontoret Lenovo ThinkCentre neo 50a er en slank arbeidsstasjon til (hjemme)kontoret, som lover å være både kraftig og intelligent.
Ut av mørket Er du lei av bildestøy og matte, kjedelige farger? Da er Logitech Litra Glow et billig alternativ.
Dell-PC'er til hverdagen Fornuft og gjenbruksmaterialer er nøkkelordene for de nye Dell Inspiron-modellene
Dell XPS blir enda mer minimalistisk 2022-generasjonen av ultrabook'en Dell XPS 13 er skåret 1,8 ganger lengere inn til beinet.
Mekanisk tastatur til kreative Den nye MX Master 3S-musen, det nye MX mekaniske trådløse tastaturet og samt det MX mekaniske Mini trådløse tastaturet skal hjelpe avanserte digitale utviklere.
Følg Lyd & Bilde
Send this to a friend