Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Ny alt-i-en med AI-assistent fra Lenovo

Lenovo ThinkCentre neo 50a er en slank arbeidsstasjon til (hjemme)kontoret, som lover å være både kraftig og intelligent.

Skrevet av / 25.07.22 - 13:31
Ny alt-i-en med AI-assistent fra Lenovo

Til tross for sin størrelse, skal den nye Lenovo ThinkCentre neo 50a 24 være proppet med kontormuskler – og med intelligens også. Det er i hvert fall det Lenovo lover i sin pressemelding.

Maskinen har 16 GB minne og en lagringskapasitet på opptil 1 TB. Prosessoren er en 12. generasjons Intel Core H. Grafikkortet er et Intel Arc A370M, som ikke nødvendigvis er på samme nivå som tyngre 3D-kort fra Radeon eller Nvidia, men fortsatt er raskerte enn Intels integrerte Xeon-grafikk. Som for øvrig skal være tilstrekkelig til det meste av kontorarbeid.

Den 23,8 tommer store skjermen lover en bred synsvinkel. Oppløsningen er Full HD (1920 x 1080 piksler), som er i den lave enden til arbeidsbruk. Men det blir mest sannsynlig reflekteres i prisen når den senere blir offentliggjort. Skjermen fås både med og uten touch-funksjon.

Thinkcentre neo 50a Hero Front Facing Right KB Mouse
Thinkcentre neo 50a Hero Front Facing Right KB Mouse

Intelligent hjelp

Lenovo ThnkCentre neo 50a 24 skulle gjøre arbeidsdagen litt enklere ved hjelp av innebygd kunstig intelligens. Det inkluderer blant annet automatisk reduksjon av støy og AI Meeting Manager med sanntidsoversetting, stemme til tekst-funksjon og redigeringsverktøy til møtenotater. Det AI-chipstyrte IR-kameraet i den adaptive skjermen kan for eksempel tilpasse lysstyrken etter omgivelsene eller dempe skjermets lys når brukeren ser vekk.

ThinkCentre neo 50a 24 kommer på markedet til august 2022.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

DJI gir manuelle objektiver autofokus

Proffvideo på iPhone

Lyssterk og kompakt zoom

Først med 8K-video

Fleksibel monopod

Panasonic oppgraderer Lumix S5IIX

Fly drone med stikke og goggles

Lyssterk og lett 50mm

Superzoom som kan alt

Nye versjoner av en av våre favoritter

Verdens kuleste øyeblikkskamera?

Nikon Z9 får nye funksjoner

Lyd & Bilde
Scroll to Top