Nyhet

Til et hjemmekontor utendørs

Acer Enduro Urban er utstyr som tåler å bli med ut i marka.

Skrevet av / 25.04.21 - 11:00
Til et hjemmekontor utendørs

Enten det er vårværet som motiverer deg til å ta turen ut i naturen, eller om du har arbeid utendørs, så er teknologien en fast følgesvenn.

Acer Enduro Urban er en ny serie av utstyr som er laget for å tale møtet med den fysiske virkeligheten. I første omgang er det Enduro Urban N3 som er en bærbar data, og Enduro Urban T1 som er et nettbrett.

Enduro Urban N3 er en 14-tommers (Full HD) bærbar maskin som oppfyller den amerikanske militære holdbarhetssertifiseringen MIL-810H på utsiden og har (opptil) 11. generasjons Intel Core i7-prosessor på innsiden. Den veier 1,9 kg og måler i 22 mm i tykkelsen. Grafikken er (opptil) Nvidia GeForce MX330 og kan fås med med opptil 1 TB SSD-lagring og 32 GB RAM. Maskinen er IP53-sertifisert slik at den tåler litt regn – men du kan ikke rengjøre den i kjøkkenvasken.

Enduro Urban N3 er en 14-tommers laptop til utendørs bruk. (Foto: Acer)

Enduro Urban T1 er et 10-tommers nettbrett med en skjerm av antimikrobielt Gorilla Glass og et chassis laget med støtabsorberende materialer. Skjermen har en oppløsning på 1900 x 1200 piksler, og det er et 2 Mp frontkamera og et 5 Mp bakkamera. Med en vekt på 595 gram og knapt en centimeter i tykkelsen er den enkel å ta med seg i ryggsekken. Den oppfyller også MIL-810 og IP53.

Enduro Urban T1 er et 10-tommers robust nettbrett. (Foto: Acer)

Pris og tilgjengeliget:

Enduro Urban N3 koster fra 7.490 kroner
Enduro Urban T1 koster fra 2.290 kroner

(Foto: Acer)

 

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ekstrem portrettele

Fjerde generasjonen av lommedronen

Retrokamera i fullformat

Verdens dyreste 50mm

Kamera for tøffinger

Mye mer enn bare en oppdatering

Scroll to Top