TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Til et hjemmekontor utendørs

Acer Enduro Urban er utstyr som tåler å bli med ut i marka.

forfatter
Publisert 25.04.21 - 11:00

Enten det er vårværet som motiverer deg til å ta turen ut i naturen, eller om du har arbeid utendørs, så er teknologien en fast følgesvenn.

Acer Enduro Urban er en ny serie av utstyr som er laget for å tale møtet med den fysiske virkeligheten. I første omgang er det Enduro Urban N3 som er en bærbar data, og Enduro Urban T1 som er et nettbrett.

Enduro Urban N3 er en 14-tommers (Full HD) bærbar maskin som oppfyller den amerikanske militære holdbarhetssertifiseringen MIL-810H på utsiden og har (opptil) 11. generasjons Intel Core i7-prosessor på innsiden. Den veier 1,9 kg og måler i 22 mm i tykkelsen. Grafikken er (opptil) Nvidia GeForce MX330 og kan fås med med opptil 1 TB SSD-lagring og 32 GB RAM. Maskinen er IP53-sertifisert slik at den tåler litt regn – men du kan ikke rengjøre den i kjøkkenvasken.

Enduro Urban N3 er en 14-tommers laptop til utendørs bruk. (Foto: Acer)

Enduro Urban T1 er et 10-tommers nettbrett med en skjerm av antimikrobielt Gorilla Glass og et chassis laget med støtabsorberende materialer. Skjermen har en oppløsning på 1900 x 1200 piksler, og det er et 2 Mp frontkamera og et 5 Mp bakkamera. Med en vekt på 595 gram og knapt en centimeter i tykkelsen er den enkel å ta med seg i ryggsekken. Den oppfyller også MIL-810 og IP53.

Enduro Urban T1 er et 10-tommers robust nettbrett. (Foto: Acer)

Pris og tilgjengeliget:

Enduro Urban N3 koster fra 7.490 kroner
Enduro Urban T1 koster fra 2.290 kroner

(Foto: Acer)

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen laget et headset til hjemmekontoret og arbeidsplassen.
Kontorutstyr må ikke nødvendigvis være grått Logitech lanserer nye webkameraer og headsets til kontoret - i freshe farger
Nordmenn handler mindre elektronikk TV-salget fortsetter å falle, kjempevekst for foto.
Brukervennlig løsning for møterommet PanaCast 50 Room System er et komplett system for møterommet, som skal gjøre hybridkontoret mer brukervennlig.
Kom i sentrum på møtet Med 4x zoom lover Creative Live! Cam Sync V3 å sette deg i sentrum på ...Zoom.
Integrert arbeidshest til kontoret Lenovo ThinkCentre neo 50a er en slank arbeidsstasjon til (hjemme)kontoret, som lover å være både kraftig og intelligent.
Følg Lyd & Bilde