TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
L&B JULEKALENDER 2022
Nyhet

Tank-printere i A3 til kontoret

Epson EcoTank ET-16680 og ET-M16680 gir blekkøkonomi i stort format.

forfatter
Publisert 16.08.21 - 15:00

Vi har tidligere testet flere av Epsons EcoTank-printere, senest ET-7700, som imponerte på blekkøkonomi. Men til tross for robusthet og blekkapasitet som skulle måles i liter i stedet for milliliter, var det kun små printere.

Nå utvider Epson sortimentet med et par arbeidshester, som kan printe i stort A3-format. Det er snakk om Epson EcoTank Pro ET-16680 og ET-M16680 (artikkelbildet).

«Disse produktene er ideelle til enhver virksomhet som ønsker å skrive ut store A3-størrelser, og på en bærekraftig måte,» sier Anthony Wells, produktsjef hos Epson Europe.

Sammenlignet med laserprintere bruker de opptil 83 prosent mindre strøm. Printerne fylles opp igjen med blekkflasker med høy kapasitet, som gir opptil 7.500 svart-hvitt og 6.000 fargeutskrifter.

Eposon ET-16680 er (unskyld!) bygget som en tank. (Foto: Epson)

«Å velge Epsons varmefrie blekkskrivingsteknologi fremfor en alternativ laserprinter er et eksempel på en liten endring som kan gjøre en stor forskjell og støtte brukerens innsats for å redusere strømforbruket og redusere mengen av forbruksrelatert avfall i forbindelse med utskrifter,» konkluderer Wells.

ET-16680 koster EUR 1.866,00 + moms (ca. 23.500 kr. inkl moms.)

ET-M16680 koster EUR 1.298,00 + moms (ca. 16.200 kr. inkl. moms)

Annonse
forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Fargesprakende skjerm fra MSI MSI Prestige 16 er en ny kontor-bærbar fra MSI, som er den første med bakbelyst skjerm med Mini-LED.
Musestille fra Trust Hvis du - eller omgivelsene dine - plages av høylytte tastetrykk og museklikk, da har Trust et alternativ.
Sertifisert av Google Meet Kommunikasjonsselskapet Poly meddeler nå at deres videohøyttalerfamilie Studio X kommer til å bli de første Androidbaserte videoenhetene noensinne med sertifisering for Google Meet.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen laget et headset til hjemmekontoret og arbeidsplassen.
Kontorutstyr må ikke nødvendigvis være grått Logitech lanserer nye webkameraer og headsets til kontoret - i freshe farger
Nordmenn handler mindre elektronikk TV-salget fortsetter å falle, kjempevekst for foto.
Følg Lyd & Bilde