Nyhet

Tank-printere i A3 til kontoret

Epson EcoTank ET-16680 og ET-M16680 gir blekkøkonomi i stort format.
forfatter

Vi har tidligere testet flere av Epsons EcoTank-printere, senest ET-7700, som imponerte på blekkøkonomi. Men til tross for robusthet og blekkapasitet som skulle måles i liter i stedet for milliliter, var det kun små printere.

Nå utvider Epson sortimentet med et par arbeidshester, som kan printe i stort A3-format. Det er snakk om Epson EcoTank Pro ET-16680 og ET-M16680 (artikkelbildet).

«Disse produktene er ideelle til enhver virksomhet som ønsker å skrive ut store A3-størrelser, og på en bærekraftig måte,» sier Anthony Wells, produktsjef hos Epson Europe.

Sammenlignet med laserprintere bruker de opptil 83 prosent mindre strøm. Printerne fylles opp igjen med blekkflasker med høy kapasitet, som gir opptil 7.500 svart-hvitt og 6.000 fargeutskrifter.

Eposon ET-16680 er (unskyld!) bygget som en tank. (Foto: Epson)

«Å velge Epsons varmefrie blekkskrivingsteknologi fremfor en alternativ laserprinter er et eksempel på en liten endring som kan gjøre en stor forskjell og støtte brukerens innsats for å redusere strømforbruket og redusere mengen av forbruksrelatert avfall i forbindelse med utskrifter,» konkluderer Wells.

ET-16680 koster EUR 1.866,00 + moms (ca. 23.500 kr. inkl moms.)

ET-M16680 koster EUR 1.298,00 + moms (ca. 16.200 kr. inkl. moms)

Les alle artikler i 1 måned for 49 kr

Få tilgang alle +artikler samt hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klikk her Allerede abonnent?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Aktuelle tilbud

Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.