TESTER GUIDER SERIER/FILM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Surface-konkurrent fra Dell

2-i-1 med avtagbart tastatur, 11. generasjons i7-processor og 5 Mp-kamera til videomøter.

forfatter
Publisert 06.05.21 - 13:23

I en tid hvor arbeidsplassen har blitt langt mer mobil, så er verktøyene nødt til å utvikle seg i takt med utviklingen. Dell Latitude 7320 Detachable er en lett maskin (akkurat hvor lett sier ikke pressemeldingen noe om), tastaturet kan tas av slik at 13,3″ skjermen kan brukes som et nettbrett. Ganske likt som Microsoft Surface Pro X, som den tydeligvis vil konkurrere imot.

PC-en har en 11. generasjons Intel Core i7-prosessor. Den kommer også med en sjette sans i form av funksjonen Express-Sign-in som registrerer posisjon din og logger deg inn når du kommer i nærheten av laptopen. Intel Wi-Fi 6, 4G LTE mobilt bredbånd og eSim kan velges med. Laptopen har et 5 Mp frontkamera samt et 8 Mp bakkamera.

Pris og tilgjengelighet:
Dell Latitude 7320 Detachable er tilgjengelig nå til en pris fra 21.500 kroner.

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kontor-headset fra B&O Med Beocom Portal har Bang & Olufsen laget et headset til hjemmekontoret og arbeidsplassen.
Kontorutstyr må ikke nødvendigvis være grått Logitech lanserer nye webkameraer og headsets til kontoret - i freshe farger
Nordmenn handler mindre elektronikk TV-salget fortsetter å falle, kjempevekst for foto.
Brukervennlig løsning for møterommet PanaCast 50 Room System er et komplett system for møterommet, som skal gjøre hybridkontoret mer brukervennlig.
Kom i sentrum på møtet Med 4x zoom lover Creative Live! Cam Sync V3 å sette deg i sentrum på ...Zoom.
Integrert arbeidshest til kontoret Lenovo ThinkCentre neo 50a er en slank arbeidsstasjon til (hjemme)kontoret, som lover å være både kraftig og intelligent.
Følg Lyd & Bilde