Nyhet

Surface-konkurrent fra Dell

2-i-1 med avtagbart tastatur, 11. generasjons i7-processor og 5 Mp-kamera til videomøter.

Skrevet av / 06.05.21 - 13:23
Surface-konkurrent fra Dell

I en tid hvor arbeidsplassen har blitt langt mer mobil, så er verktøyene nødt til å utvikle seg i takt med utviklingen. Dell Latitude 7320 Detachable er en lett maskin (akkurat hvor lett sier ikke pressemeldingen noe om), tastaturet kan tas av slik at 13,3″ skjermen kan brukes som et nettbrett. Ganske likt som Microsoft Surface Pro X, som den tydeligvis vil konkurrere imot.

PC-en har en 11. generasjons Intel Core i7-prosessor. Den kommer også med en sjette sans i form av funksjonen Express-Sign-in som registrerer posisjon din og logger deg inn når du kommer i nærheten av laptopen. Intel Wi-Fi 6, 4G LTE mobilt bredbånd og eSim kan velges med. Laptopen har et 5 Mp frontkamera samt et 8 Mp bakkamera.

Pris og tilgjengelighet:
Dell Latitude 7320 Detachable er tilgjengelig nå til en pris fra 21.500 kroner.

 

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kraftig fall for elektronikksalget

Se skarp ut på møtet

Bedre videomøter på økonomisk vis

80" bilde fra 1 cm avstand

Nye MacBooks og Mac mini'er med nye, kraftigere M2-prosessorer

Ny mobil til folk med slips

Scroll to Top