Nyhet

Sony lanserer nakkebøyle med trådløs høyttaler

SRS-NB10 er designet til å ligge på skuldrene og hjelpe deg med å gjøre arbeidsdagen bedre.

Skrevet av / 09.07.21 - 12:15
Sony lanserer nakkebøyle med trådløs høyttaler

En slik en har du garantert ikke sett før. Det er ikke en tannbøyle, selv om utseendet kanskje minner litt om det. Dette er faktisk Sonys nye trådløse høyttaler!

SRS-NB10 er navnet, og den er designet som en nakkebøyle som hviler på skuldrene dine. Sony lover at høyttaleren er så lett og komfortabel at man ikke engang merker om man har den på en hel dag. På denne måten skal SRS-NB10 bli «din følgesvenn fra dagens første møte til musikken under matlagingen,» det skriver Sony i en pressemelding.

Sony SRS-NB10
Du kan forbinde SRS-NB10 til TV eller smarttelefon via Bluetooth. (Foto: Sony)

Hør og bli hørt!

Selv om nakkebøylen av åpenbare grunner kommer med et open-ear design, så lover Sony likevel klar og tydelig lyd. SRS-NB10 kommer nemlig med en rekke høyttalerenheter som er vinklet oppover, slik at lyden optimeres til nettopp dine ører. Med passive gittere plassert på bakpå enheten økes bassen for å sikre at lyden er avbalansert, forsikrer den japanske produsenten.

SRS-NB10 kommer dessuten med såkalt Precise Voice Pickup-teknologi, som angivelig sikrer at stemmen din står klart og tydelig fram uansett hva som skjer rundt deg. Samtidig kommer SRS-NB10 med to mikrofoner som er kalibrert med stråleforming. Det betyr at mikrofonene er tilpasset for å minimere ekko og støy, slik at andre personer på videomøtet hører deg helt uten støy.

Sony SRS-NB10
SRS-NB10 kommer med Multipoint Connection, slik at du kan koble høyttaleren til to enheter på samme tid – f.eks. telefonen og datamaskinen. (Foto: Sony)

Sony sier at batterilevetiden skal være på opptil 20 timer. Og en hurtigladning på kun 10 minutter skal kunne gi opptil en times ekstra strøm.

Pris og tilgjengelighet

SRS-NB10 blir tilgjengelig fra september i fargene koksgrå og hvit til en veiledende utsalgspris på 1.500 kr.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

1 hendelser på “Sony lanserer nakkebøyle med trådløs høyttaler”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Verdens dyreste 50mm

Kamera for tøffinger

Mye mer enn bare en oppdatering

Løser problemet med mellomformatkameraer

Polaroid instant-kamera med autofokus

GoPro Hero12 Black: Det beste actionkameraet?

Scroll to Top