TESTER GUIDER SERIER/FILM L&B FORUM HØYTTALERE TV HODETELEFONER HI-FI FOTO BIL & MOBILITET SMARTE HJEM HJEMMEKINO DATA MOBIL GAMING
HØSTTILBUD PÅ LB+ 5 UKER FOR 5 KR
Nyhet

Smart kamera til møterommet

Nå er det slutt på å gjemme seg for kameraet under videomøter.

forfatter
Publisert 31.03.22 - 15:00

Selv om koronapandemien er i ferd med å bli kun et ubehagelig minne, er ikke videomøter noe som kommer til å forsvinne. Selv om det sparer både tid og penger når alle ikke trenger å møte opp på samme sted, så er det ikke alltid at møter på skjermen er like effektive.

Det går nokså greit, så lenge alle sitter samlet rundt møtebordet. Men når det skal tegnes og presenteres på whiteboardet, blir det fort vanskelig for de digitale deltakerne å følge med, da de verken kan høre eller se hva som foregår. Jeg snakker ut i fra personlig erfaring!

Men dette vil Yealink nå gjøre noe med.

Yealink Launches Dual 4K Camera solution
Yealink UVC86 – dobbelt 4K-kamera. (Foto: Yealink)

Yealink UVC86 er en løsning med to 4K-kameraer til mellomstore og store konferanse- og undervisningslokaler. UVC86 har to innebygde 4K-kameraer og en rekke AI-funksjoner, herunder Auto Framing, Speaker Tracking og Presenter Tracking, som skal sikre at kameraet følger de som snakker. Kameraet har ekte 12 gangers optisk zoom.

Et sett av seks mikrofoner gjør det også mulig å zoome akustisk inne på den som tar ordet.

 

forfatter

John Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Bildes kommentarfelt. Vi vil gjerne vite hva du mener. Hold deg til temaet og vær saklig, så slipper vi å moderere innlegg. Andre spørsmål eller synspunkter rettes til redaksjon@lydogbilde.no.

Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aktuelle tilbud
Prisguiden.no er en kommersiell partner av lydogbilde.no. De leverer prisvarsling, produktinformasjon og oppdaterte priser.
Kontorutstyr må ikke nødvendigvis være grått Logitech lanserer nye webkameraer og headsets til kontoret - i freshe farger
Nordmenn handler mindre elektronikk TV-salget fortsetter å falle, kjempevekst for foto.
Brukervennlig løsning for møterommet PanaCast 50 Room System er et komplett system for møterommet, som skal gjøre hybridkontoret mer brukervennlig.
Kom i sentrum på møtet Med 4x zoom lover Creative Live! Cam Sync V3 å sette deg i sentrum på ...Zoom.
Integrert arbeidshest til kontoret Lenovo ThinkCentre neo 50a er en slank arbeidsstasjon til (hjemme)kontoret, som lover å være både kraftig og intelligent.
Ut av mørket Er du lei av bildestøy og matte, kjedelige farger? Da er Logitech Litra Glow et billig alternativ.
Følg Lyd & Bilde