Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Prisvennlig Logitech-webkamera

Loitech Brio 300 er et rimelig webkamera, som gir bedre kvalitet på Zoom og Teams enn PC-ens innebygde kamera.

Skrevet av / 22.01.23 - 10:00
Prisvennlig Logitech-webkamera

En av tingene vi har lært fra korona-pandemien, er det å holde videomøter. Vi lærte også at det innebygde kameraet i de fleste bærbare datamaskiner ikke holder!

Logitech Brio 300 byr på en forbedring av utseendet ditt (på Zoom og Teams altså), uten å koste alverden. Kameraet har USB-C-tilkobling, Full HD 1080p-oppløsning, automatisk lyskorreksjon og en støyreduserende mikrofon.

Vi spurte mer enn 3.000 bruker med hjemmekontorplass, og fant ut at de fleste sliter med dårlige lysforhold, uflatterende kameravinkler og lyd i lav kvalitet. Brio 300-seriens webkameraer er perfekte til å gi betydelig forbedring av videomøteopplevelsen,” sier Scott Wharton, general manager for Logitech B2B.

De fleste webkameraer er ikke spesielt elegante. Logitech Brio 300 har – om ikke annet – et design som skiller seg ut. Kameraet fås i hvit, svart og en farge som beskrives som rosa, men som ligner mer fargen av jordbæris. Kameraene er delvist fremstilt av gjenbruksplast.

High_Resolution_PNG-Brio-300-Rose-Qtr-Right-Closed-Mount-P-scaled Brio-300_Brio305_Rose_right_open_mount_P-scaled High_Resolution_PNG-Brio-300Graphite-Qtr-Right-Closed-Mount-G-scaled Brio-300_Brio305_Graphite_right_open_mount_G-scaled High_Resolution_PNG-Brio-300-Off-White-Qtr-Right-Closed-Mount-W-scaled Brio-300_Brio305_Off-White_right_open_mount_W-scaled
<
>
Logitech Brio 300 fås i hvit, svart og rosa. (Foto: Logitech)

Prise og tilgjengelighet
Logitech Brio 300 kan kjøpes nå, og koster 849 kroner.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Tilbud i samarbeid med vår kommersielle partner Prisjakt.no

Kompakt kamera for vlogging

Leica Q3 med triple resolution

Fuji-kamera legger til videoblogging

Canon senker prisen med EOS R100

Kompakt kamera for bloggere

Dette kameraet har mange ventet på

Scroll to Top