Nyhet

Praktisk snakking med frie hender

BlueParrott M300-XT gir opptil 15 timers taletid, og reduserer støy fra omgivelsene med 80 prosent.

Skrevet av / 27.03.21 - 10:00
Praktisk snakking med frie hender

Hvis du trenger å være tilkoblet samtidig som du er på farten eller går rundt på kontoret, kan et headsett av øresnegletypen være en mer praktisk løsning enn trådløse hodetelfoner. BlueParrott, som er et søsterselskap til Jabra, har lansert det støyreduserende M300-XT Bluetooth-headsettet.

Enten man er sjåfør, jobber i hjemmepleien, i butikk eller en alminnelig kontorrotte, gir et Bluetooth mono-headsett muligheten til å kommunisere med frie hender. Det veier bare 20 gram, og med sine to mikrofoner reduseres støy fra omgivelsene med opptil 80 prosent. Det er en tråløs rekkevidde på opptil 100 m og opptil 14 timers taletid på en enkelt ladning. M300-XT er IP54-sertifisert, slik at den tåler å være med overalt.

Pris og tilgjengelighet

BlueParrott M300-XT kan kjøpes nå og prisen er 990 kroner.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ekstrem portrettele

Fjerde generasjonen av lommedronen

Retrokamera i fullformat

Verdens dyreste 50mm

Kamera for tøffinger

Mye mer enn bare en oppdatering

Scroll to Top